1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс со женско: да или не?

Дискусија во 'Секс' започната од malecka15, 29 ноември 2009.

?

Би имале ли секс со жена?

1. Да, би сакала да пробам

1.029 глас(а)
    44,5%
  2. Не, никако

1.053 глас(а)
    45,5%
  3. Веќе сум имала

230 глас(а)
    9,9%
  1. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Сум се лапала со неколку од моите другарки ама само во пијана состојба
    трезни никогаш не ни текнало и што знам онака е чуството ништо посебно
    а до секс не дошло ауу скраја да е -.-

2. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    А вие да си направите еден групњак? М? Така ќе си ја покажете вашата иновативност меѓуножно..

Да се разбереме не ми смета секој има избор, маж си е маж, факт.. али ја не би никад жена.. малку стапој има на светов.. па по дупки ќе копам..

На senza.parole, White-Lady, rosebush и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Сегашното мислење ми е Не. :)

4. SweetDream

SweetDream Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    45
    Маж си е маж...не би го менувала за жена,не ме привлекуваат сексуално ниту пак верувам дека во иднина би ме привлекувале,дури и од самава помисла ми е :puke:
    Инаку онака низ муабет со другари сон на секое машко е во тројка со 2 жени.... :tmi:

5. praski4e

praski4e Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    886
    Не сум пробала а не би ни сакала ја сум ориентирана кон машкиот свет.

6. Ina-bela

Ina-bela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Imam probano seks so devojka za nova godina mi beshe poznanicka a znaev deka e lezbi i beshe super bolje nego li so musko i pak bi probala ama ne so sekakva da bide zgodna ubava itn itn

7. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    Фала богу оти не.

8. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Две години откако сум пишала на темава, и јас сеуште имам желба да пробам со женско. :D
    Само лапање сум пробала, ама не е тоа тоа, сакам нешто повеќе. :D

На Cup.cake, Teen.girl-18teen, MarchelineAmaru и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Ina-bela

Ina-bela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    I da probas ne e loso voopsto plus iskustvo vo zivot i mnogu e bolje i poseksi e da vidis dve zenski tela i posebno ako i dvete se extra

10. TIGARCE86

TIGARCE86 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    2.598
    jas nemam probano nisto osven lapanje so zensko i sakam da probam nesto poveke i mm znae se smee i vika ke mi najdel nekoja sexy tipka ne e salam :)

На Cup.cake, IvannaT и JessieT им се допаѓа ова.
  11. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    555
    Не, а не ни сакам! Концентрирана сум само на машки :)

На SimonaTino и waterlilies им се допаѓа ова.
  12. lilybeth

lilybeth Активен член

Се зачлени на:
    31 мај 2012
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    14
    Јас само лапање сум пробала и баш е возбудливо , меки полни усни... у план ми е да пробам и секс , како пролазна авантура , онака машките за озбилно хаха

На Cup.cake, Teen.girl-18teen и Miss.Bass им се допаѓа ова.
  13. emka17

emka17 Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    4
    Сум пробала и би сакала пак.. :D :rofl:

На sazzlee, Cup.cake, GreenEyedGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. parrot

parrot Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    499
    Ах ми ја разгоревте оваа пуста женска љубопитност! Бев воздржана по ова прашање, ама па сега си викам малтене 70% од девојкиве пробале или сакаат да пробаат и никоја не рекла не чини - мора да е добро, во најмала рака поразлично! Што да ви кажам, ме копка и баш би сакала да пробам :wasntme: и тоа по можност баш со некоја која е во брак, за да бидам сигурна дека ќе биде доволно дискретна и дека нема после да се заљуби во мене :lol: Башка, ако се решам на ваков чекор, сигурна сум дека која и да е, ќе остане вчудоневидена од мојот перформанс 8) Кандидатка?
    И бај д веј
    Дали нашава отвореност кон вакво експеримемтирање значи дека сме латентни бисексуалки? :^)

На sazzlee, Tekkyi, GreenEyedGirl и 5 други им се допаѓа ова.
  15. manomann

manomann Нов член

Се зачлени на:
    20 декември 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    0
    jas i mojata parnerka sme probali trojka znaci uste edna zena mnogu ubavo bese.

16. Ana.Jones

Ana.Jones Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    1.124
    Не сум пробала никогаш. А и мислам дека нема да пробам. Ама знаете како велат never say never. ;)

На solnishko му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Kunis92

Kunis92 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    8
    Пред извесно време излегов на дејт со една девојка, по доооолго двоумење,размислување :) Иако немав некои особени очекувања од средбата, признавам дека си поминав убаво-како за прв состанок, кој или ќе биде утка или погодок, дефинитивно беше ова второто :) Скоро цел ден го поминавме заедно, пиевме кафе, шетавме, разговаравме на најразлични теми, ми се довери за некои лични работи..На кратко се сретнавме (случајно) и со нејзини другарки, со кои што си поминав исто супер. Муабетот со неа, беше како и муабет со некоја другарка, со другарка со која ти е дозволено да флертуваш :P Очекував дека повторно ќе се видиме, ама ниту јас и се јавив, ниту таа мене :D Да ги скратам анализите, значи од сосема непознати (барем за мене) причини не ме побара, иако и двете си поминавме супер. Ако си поминуваше лошо знам (и од сопствено искуство) дека ќе пронајдеше било каков разлог и ќе си заминеше порано. Воопшто не очекував некој посебен третман после средбата, ама мислев дека ќе се видиме барем уште еднаш :) Ми спомна дека била во доста комплицирана врска, па можеби помислила дека ако излеземе пак само ке си ја докомплицира ситуацијата.. :D Како и да е, се надевам дека ако некогаш излезам со некоја девојка, која што ќе ми се допадне (и секако ќе и се допаднам), ќе ја видам и втор пат хаха

На GreenEyedGirl и Teen.girl-18teen им се допаѓа ова.
  18. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    139
    Интересно срочено морам да признам доволно зборови за да ја опишат ситуацијата но не премногу за да ги замараат оние што читаат. Значи ова за што ти зборуваш е 1 нио над темава. Ти зборуваш за некој вид врса во која се вклучени и емоции што и не е така лошо. Па ако ти оставила девојката добар впечаток зошто не и се јавиш ти? Зарем би оставила така ез да провериш дали и ти нејзе можеби и се допаднала? На крајот на краиштата не е битно кој кому се јавил битен е крајниот исход. Само внимавај да не се заљубиш премногу, не заборавај каде живееш бидејки тоа би било мачење постојано тајно да се сретнуваш со некого а недај боже да се дознае тогаш ке наидеш не само на осудо туку и на низа неприлики пред се од семеството па потоа и од околината.

19. Kunis92

Kunis92 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    8
    Да се дообјаснам за оние што не ме разбраа :)
    се запознав со неа, преку темава и 2те бевме заинтересирани за истото-експериментирање, само што не дојде до тоа, инаку реков дека немав никакви очекувања бидејќи сме од различни градови (живееме доста подалеку), таа е веќе во комплицирана врска (со машко-оф топик), тоа го знаев и пред да се видиме, и иако е само моја претпоставка, можеби токму поради тоа се предомислила, таа си знае најдобро :) јас сепак сакав најпрво да ја запознаам како личност, затоа што не би можела да направам нешто (мување, секс) ако нема никаква поврзаност на ниво на комуникација и.т.н.,не сум девојка која што од кафе скока во кревет (никакви предрасуди спрема тие што го прават тоа, секој си знае за себе :) ) се на се, убав помин, но ништо повеќе од тоа, не сум ниту затрескана, ниту очајна, ниту нападна за да ја барам (самата таа имплицираше да очекувам повик од неа за наредна средба). А не барам никакво емоционално поврзување, излегов само од еден разлог и пак би излегла со друга девојка поради истиот :)

На IvannaT, Janina и Teen.girl-18teen им се допаѓа ова.
  20. KourtneyK

KourtneyK Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2012
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    16
    не сум имала ама сакам да пробам...што има лошо во тоа нели :D

На Cup.cake, makedon81, Jasminkabibibi и 4 други им се допаѓа ова.