Да не чекаш од Бога горе писмо дека тие две договориле нешто, па ти да бидеш набљудувачот?! 'И' напишал бе!
Во последно време.. Често размислувам за тоа. Па, зошто да не? Кога веќе се палам на лезбејки, зошто и самата јас да не го пробам тоа?? За лапање со женско, да, ми се случило, ама нема да се лутам ако дојди и до другава ситуација хаха
Ретки се жените кои никогаш не си помислиле како би било да бакнат други нежни женски усни, па и да си разменат еротски допири со претставничка на понежниот пол. Зошто е примамливо? И жените ѝ се воодушевуваат на убавината на женското тело. Освен тоа, жените знаат како сакаат да бидат допрени, па се примамени од фактот што сексот со жена е како секс со нежен совршен љубовник. Љубопитноста е важен фактор за ваквите фантазии. Параграфот е земен од една статија на фемина.мк али ми се допадна начинот на размислување на авторот/ката на статијата.
го обожавам женското тело, како и да е со женско сексот е секогаш најубав, така да сакам да го искусам тоа.. ако има девојки со исто мислење, тука сум да се дружиме
Предрасуди ? Ти девојко си имаш проблем во главата.Ги исполнуваш сите критериуми за лоша девојка.Според твоите мислења што ги прочитав,кажуваш дека треба да се мењавало сексуални партнери(во случајов се мисли на машки).Што е работата ? Ги пројде т.е те прошле сите машки,па сеа го правиш тоа со женски или... ? Пфф...Абе свашта пи*ка раѓа,али и свашта к*р прае.Од ваквите ка теба ми се Тешко и горко на твојот иден маж,упс или жена,сепак не знам кој ќе биде жената,а кој мажот во бракот.
Никогаш не би! А тоа дека на секоја жена и е привлечно женското тело - НЕМА ВРСКА! Немам ништо против лезбејките, но сите да се, епа не се ! Навистина не свакам како можеме ние самите да се омаловажуваме на тој начин, ако на некое машко му спомниш да бакне друго машко ке те убие, а за нас девојките тоа би требало да биде нормална ствар ?! Ај ке ве молам...
Pred izvesno vreme mojata sopruga "slucajno" mi prizna deka malce ja vozbuduva pomislata na treta zenska osoba so nas vo krevet. Kako i sekoe drugo masko sto bi reagiralo, ova pomisla me "progonuva" od momentot koga ja slusnav, pa pocnav poleka da cepkam sekogas koga imase moznost... Ona nema protiv druga zenska da bide so nas vo krevet no so ograniceni zena-zena raboti..posle edna doza na provokacii doznav deka ona nema protiv da dobie nezno galenje od druga devojka...zaedno da mi se nafrlat i slicni raboti od "prvo nivo" I so takvi pomisli vo glava, veke mi se uvrte vo glava da najdam devojka so malo bi iskustvo koja bi ja razneznila zena mi...na moe ogromno zadovolstvo.. Mozebi nekoj(a) tuka ima slicno iskustvo..?
можи ова нее за во оваа тема али само сакав да си кажам за мене. мене почнува да ме пали помислата на две девојки или три девојки заедно со мене ... јас сам.. да видам до кај ке стигнам, а ете и можност за девојките да си пробаат меѓусебе девојка со девојка вероватно ке им биде убаво.