Па добро бре луѓе зошто постојат машките... Да се разбереме јас немам ништо против ваквите кои тоа го прават ама за мене н е нормална работа ова. Не е по пирода и се е изопачено за жал
Да апдејтувам инфо од точно пред две години Е па конечно ја најдов ’’вистинската’’. Преубава девојка одамна си ја меркав, штета шо не можам на бившите дечковци да им се испофалам за да пукнат од мака Па ја имав заприметено девојката оти е би, блиски сме, ми немаше кажано, ама ете слики на фб од жени, воодушевување на добар женски задник, сомнителни пријателки на фб и слично И ете биде што биде, ми се оствари желбата ама подобро да не ми се оствареше. Плажа, море, нежности стискања ама џабе...А бе машка рака си е машка рака ( а да не зборам тек за други органи)... Не знам, мене ич ич ич не ми беше убаво, не би го повторила тоа пак. Дури сега ич не ги сваќам лезбејките. Ова онака, колку да ми мине љубопитноста... Како викаат од еднаш педер не се станува... Така и ова
Апсолутно никаква привлечност не чувствувам кон женското тело. Ни јас неа можам да ја задоволам како што треба, а ни она мене. Не ја сфаќам потребата. Сакам да се разликуваме во нешто, сакам да почувствувам малце поголема сила од мојата, да осетам машки мирис, да разбуди во мене перверзии, а со девојка што ќе правам незнам. Двете нежни, зар ќе се галиме. Несфатливо ми е. И никогаш не би пробала. Не сум ни љубопитна зошто нема нешто што мислам дека е убаво во тоа па да сакам да пробам.
Даа секако дека да и не разбирам зошто морате да бидете ограничени...Зошто да не пробаме се еднаш живееме.Да скратам сум имала повеќе искуства со девојки од кои една ми се претвори во врска и ми беше преубаво тоа е како да си во врска со најдобрата другарка сепак жена со жена поубаво се разбираат зарем не е така?..Но тоа незначи дека мажите ги избришав засекогаш.
повремено ми се вртка ваква идеја во глава, уште па кога ќе видам на тв добра сцена girl-on-girl action, ми се будат милион фантазии сум имала шанси да направам нешто ама со другарки немам храброст, ниту ќе имам. моја желба е со дискретна девојка, што не ми е во кругот на опкружување.
Неколку пати ми се има вртено во глава... но не би го направила тоа. Значи, ги подржувам лезбејките, но не можам да ги разберам оние што го прават ова од радозналост. Значи или си лезбејка или не си. Нема средина. Тие што го прават ова од радозналост се (без навреди)
I like to try it! Cause i have very dirty thoughts about girls Сепак се зависи од личноста, ситуацијата, околностите, како и од привлечноста меѓу нас две, нормално. И спонтаноста е важен момент.
Би сакала да пробам со девојка, све што е можно да се проба?! имам голема желба одамна до сега сум немала искуство со девојка.........па ако има некоја девојка
.... вие не го знаете филингот со девојка затоа така зборите хахах тоа што можете да го имате со девојка со дечко можете да го сонувате само!
Зошто одиме со мажи ??? Зошто има нешто што ние жените немаме, а тоа е неговиот полов орган !!! (И обратно, за него). И која е поентата да одам со некоја која има се што си имам јас ? Сега при чиста памет, ќе изигравам, со жени ќе одам.. Јас ги подржувам хомосексуалците и бисексуалците, ама факт е дека се нешто пореметени. Мачка со мачка не се трпи, не па жена со жена. И медицински е докажано дека е некакво пореметување..