Еве и јас да си кажам. Сум пробала и навистина е супер. Има нежност,допири и работи кои машкото не ги прави со таква доза на сексапил. Не станува збор сега да се исклучат машките од игра.Далеку од сетоа тоа. И со машко е топ и се тоа.. Но кога станува збор за женско,мене бар лично ми е супер...
ако продолжите вака вие девојки ние машките ќе си останеме со петелто на рака хаха само ќе ни остане да маструбираме шала настрана никому не штети малку да се проба незабрането па секој по свое мислење
Златна се читаш шо пишуваш ? Пореметени? Медицински докажано? Абе ајде... Немој стварно немој ова е навредливо! Дај кажи ми каде е докажано тоа кој го докажал? Ако не си доволно информирана те молам не коментирај.
Вчера сонував вакво нешто, па ме инспирира да побарам низ темиве. Иначе само до галење и бакнување сум стигнала до сега, за повеќе не сум имала можност Спојлер (читај сум имала али најдобра другарка беше на дечко ми и не одговорив на 'провокацијата') .
Зошто да не. Ако не пробаш како ке знаеш дека не е убаво Ако веќе збориме за медицински докази јас ќе наведам еден факт. Има податоци дека одамна меѓусебно се привлекувале истополови единки,а машко-женските односи се сведувале исклучиво за обезбедување потомство, што со тек на време се наметнало во општеството. И покрај еволуцијата, денешниот Човек во себе го носи тој нагон, што може да се поткрепе со примери од секојдневниот живот: кога мажите се под дејство на алкохол, несвојствено за нив (за разлика од нас, бидејќи нас секоја ни е срце, злато и душо) се случува да се гушкаат и бацуваат ( не сугерирам на геј-потези него на такви обични емоции). Тоа е бидејќи свесноста е компромитирана и тој "примитивен" дел сместен длабоко низ разумот ја добива слободата да учествува дејствијата. Од ова следи дека дискутабилно е што е нормално,што е наметнато,што е прифатено...
Се согласувам , секој ум си има фантазии и остварувања, во секоја потсвест има нешто мистично нешто што не сака да го сподели со некој али сепак го копка да го направи
Не сум пробала, но би сакала да пробам. Имам видено многу убави девојки и почесто ги приметувам нив отколку момчињата Можеби еден ден ќе пробам па ќе ви пишам како сум поминала. А инаку за коментарите дека хомосексуалноста е болест, што ги прочитав погоре, многу ми е жал што толку сме назад со сфаќањата и не читаме книги. Значи хомосексуалноста е тргната од листата на болести во 1990 година од страна на Светската здравствена организација. А сега мислам дека сме 2014 година. Значи пред 24 години, ама нема врска тоа, ние сеуште си мислиме дека е болест. Баш жално.
Што значи дека тука има потенцијални девојки за секс со девојка ем анонимно изразени дека би пробале со девојче ем може да се воспостаави некаква комуникација, пријателство, дискретност... да се разбереме не се наметнувам за ништо читајки низ темава ми текна на ова.. Инаку едно искуство плус а не носи ништо лошо секако ако ја познавам, зошто да не
не не неееееееееее неееееее и не и никогаш,одвратна ми е помислата, а пак уште делото уххххх----немам ништо против никого да се разбереме.