1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс со женско: да или не?

Дискусија во 'Секс' започната од malecka15, 29 ноември 2009.

?

Би имале ли секс со жена?

1. Да, би сакала да пробам

1.029 глас(а)
    44,5%
  2. Не, никако

1.053 глас(а)
    45,5%
  3. Веќе сум имала

230 глас(а)
    9,9%
  1. Miss.Bass

Miss.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    206
    На Janina му/ѝ се допаѓа ова.
  2. anaantonia

anaantonia Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    123
    хммм убаво песничето,девојки тука сте ако има некоја за муабетче па и нешто више ајде лп :*

На Janina, Teen.girl-18teen и EvaB им се допаѓа ова.
  3. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.021
    Допаѓања:
    36.060
    Лично не сакам секс со лице од истиот пол.Доволно ме задоволува партнерот.
    Ако некоја има такви чувства и тоа и причинува задоволство,немам негативно мислење.Во споделувањето на интимните моменти тежнееме кон постигнување на емотивна исполнетост.Кога сме го почувстувале тоа значи дека сме успеале во потрагата по другата личност без оглед на полот.Секој има право да биде среќен на свој начин.

4. sexybaby

sexybaby Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    62
    Би сакала да имам,зошто да не.па и не го сметам тоа за некаков секс ама сигурна сум дека девојките се подобри од момците кога е оралниот во прашање :)

На Janina, Twinkles, ADOKI и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. mmm3

mmm3 Активен член

Се зачлени на:
    26 септември 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    11
    Пред 3-4 години запознав една женска случајно додека бев на одмор во Грција, таа беше германка со српско потекло, плава со зелени очи, висока, голема уста, насмејана... имаше некоја хемија...Излеговме неколку пати и тоа се случуваше спонтано, случајно се среќававме во дискотеки на плажа, но ништо не се случи. Хемијата беше обострана, и се кајам што немав храброст да и се пуштам, но не знаев како :( Немам никаков контакт од неа... Сега имам озбилна врска го сакам дечко ми, но таа сеуште ми е во сексуалната фантазија, чувтвувам како незавршена работа, од време на време помислувам каков би бил сексот со неа. А секс со друга жена, мислам дека треба да ме привлече како оваа !! :$

На ADOKI и callmyname им се допаѓа ова.
  6. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Никогаш, ама НИКОГАШ не сум била привлечена од жена.

Значи сум била и уште сум опкружена со убави девојки/жени, ама во ниту еден момент не сум гледала ниедна од нив со други очи, ниту ме привлекувале сексуално, или било како.

На крај на паметот не ми е дошло кога ќе видам некоја убава девојка, да си помислам каков би ми бил сексот со неа. :o :^)

На Saki15 и femina90 им се допаѓа ова.
  7. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    14.994
    Допаѓања:
    167.841
    Никогаш не сум осетила привлечност кога ке видам или сретнам убава девојка/жена
    Али затоа па за маж уууууууууууууууууууу не ми причај брееее

На ADOKI му/ѝ се допаѓа ова.
  8. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.928
    Ако навистина имаш 15 години, се прашувам за привлечноста, и што маж ќе беше тоа :)

На makedonkamak и Anouk им се допаѓа ова.
  9. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    5.885
    не ме привлекуваат жени,барем до сега .. но можеби би пробала од радозналост но не верувам,затоа што ако некој не ме привлекува не ни помислувам на такви рабoти.

10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Едно големо НЕ!

11. breanne

breanne Активен член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    37
    Па, јас цел живот фантазирав и сакав да имам однос со женско, но го потиснував тоа чувство во мене. Всушност, немав ниту можност ни храброст.
    Откога ми се случи, дали за жал или пак за среќа (дефинитивно би било за среќа да живеев во некоја друга држава), знам дека повеќе несакам и дефинитивно нема да имам однос со машко во животов.

На callmyname му/ѝ се допаѓа ова.
  12. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.771
    Допаѓања:
    2.994
    Си ја сменила возраста, сега е 29 години :lol: :lol:

13. Meredit

Meredit Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    91
    значи дефинитивно никогаш не би имала секс со жена и тоа го потпишувам.Никогаш не ме привлекувале жените на тој начин и никогаш сум немала такви фантазии за да бидам со жена.Отсекогаш ме привлекувале мажите и тоа така и ќе остане.Маж ми ме задоволува сосема во моите сексуални очекувања па не помислувам ниту на секс со друг маж а камоли пак со жена.Меѓутоа немем ништо против оние кои што имаат и сакаат да имаат секс со жена.Мислам дека сето тоа си е прашање на лични чувстава и емоции,како и сексуална привлечност.Секој нај накрај си тежнее кон она што го прави среќен и задоволен.

14. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Не , за мене тоа е болна работа ]:) .

15. Forever18

Forever18 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    14
    Се смував со женско и искрено поубаво ми беше отколку коа бев со машко ..
    и сеа сеуште се гледам со девојката и незнам навистина шо да мислам ..ме плаши сето тоа :| мислам знаете дека тоа не е прифатливо кај нас ,а иначе сеуште ме привлекуваат машки ,немам некоја одбивност кон нив или да ги мразам шо обично се случува кај некои лезбејки
    Совет некој да ми даде ?

16. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Никогаш не сум пробала а и немам намера, немам ништо против тие што си сакаат, мегутоа јас не сакам во никој слуучај :)

17. Victim

Victim Нов член

Се зачлени на:
    5 декември 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    цел живот сум била привлекувана исклучително од мажи и тоа од оние со вииисок тестстерон.. е сега имам дечко , и фак - френд, и се појавува оваа авантура.. бевме другарки, таа е лезбејка веќе долг период , дојде кај мене на гости и тие 2 дена.. ги поминавме заедно :x :x си отиде во својот град но,,ниедна од нас неможеше да заборави, после една недела , во саботава јас отидов кај нејзе на спиење.. повторно бевме заедно... денес, таа дојде .. постојано разговараме за тоа што се случува со нас и сега, две недели одкако прв пат се смувавме ние сме Заедно.. бара да раскинам сона дечкото, со фак-френдот .. а кутрата јас, во моментов се што мислам дека знам е дека ја сакам, и знам дека таа ме сака. Се чувствувам збунето, исцрпено, изморено но со неа ми е најубаво на светот! :inlove: :inlove: оф лелее.. одкај ме снајде сега мене оваа белја.. :doh: :doh:

18. mmm3

mmm3 Активен член

Се зачлени на:
    26 септември 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    11
    Ако ја сакаш, тогаш раскини со сите, и биди среќна! Бар ја така мислам... ;)

19. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    2.956
    Допаѓања:
    67.031
    Victim не дозволувај средината во која што живееш да ти диктира како ќе си го проживееш твојот живот. Ако се чувствуваш среќно и исполнето со неа и таа истото го чувствува за тебе, не гледам причина зошто вие две не би биле заедно.

На Twinkles, callmyname и mmm3 им се допаѓа ова.
  20. Miss.Bass

Miss.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    206