Лично не сакам секс со лице од истиот пол.Доволно ме задоволува партнерот. Ако некоја има такви чувства и тоа и причинува задоволство,немам негативно мислење.Во споделувањето на интимните моменти тежнееме кон постигнување на емотивна исполнетост.Кога сме го почувстувале тоа значи дека сме успеале во потрагата по другата личност без оглед на полот.Секој има право да биде среќен на свој начин.
Би сакала да имам,зошто да не.па и не го сметам тоа за некаков секс ама сигурна сум дека девојките се подобри од момците кога е оралниот во прашање
Пред 3-4 години запознав една женска случајно додека бев на одмор во Грција, таа беше германка со српско потекло, плава со зелени очи, висока, голема уста, насмејана... имаше некоја хемија...Излеговме неколку пати и тоа се случуваше спонтано, случајно се среќававме во дискотеки на плажа, но ништо не се случи. Хемијата беше обострана, и се кајам што немав храброст да и се пуштам, но не знаев како Немам никаков контакт од неа... Сега имам озбилна врска го сакам дечко ми, но таа сеуште ми е во сексуалната фантазија, чувтвувам како незавршена работа, од време на време помислувам каков би бил сексот со неа. А секс со друга жена, мислам дека треба да ме привлече како оваа !!
Никогаш, ама НИКОГАШ не сум била привлечена од жена. Значи сум била и уште сум опкружена со убави девојки/жени, ама во ниту еден момент не сум гледала ниедна од нив со други очи, ниту ме привлекувале сексуално, или било како. На крај на паметот не ми е дошло кога ќе видам некоја убава девојка, да си помислам каков би ми бил сексот со неа.
Никогаш не сум осетила привлечност кога ке видам или сретнам убава девојка/жена Али затоа па за маж уууууууууууууууууууу не ми причај брееее
не ме привлекуваат жени,барем до сега .. но можеби би пробала од радозналост но не верувам,затоа што ако некој не ме привлекува не ни помислувам на такви рабoти.
Па, јас цел живот фантазирав и сакав да имам однос со женско, но го потиснував тоа чувство во мене. Всушност, немав ниту можност ни храброст. Откога ми се случи, дали за жал или пак за среќа (дефинитивно би било за среќа да живеев во некоја друга држава), знам дека повеќе несакам и дефинитивно нема да имам однос со машко во животов.
значи дефинитивно никогаш не би имала секс со жена и тоа го потпишувам.Никогаш не ме привлекувале жените на тој начин и никогаш сум немала такви фантазии за да бидам со жена.Отсекогаш ме привлекувале мажите и тоа така и ќе остане.Маж ми ме задоволува сосема во моите сексуални очекувања па не помислувам ниту на секс со друг маж а камоли пак со жена.Меѓутоа немем ништо против оние кои што имаат и сакаат да имаат секс со жена.Мислам дека сето тоа си е прашање на лични чувстава и емоции,како и сексуална привлечност.Секој нај накрај си тежнее кон она што го прави среќен и задоволен.
Се смував со женско и искрено поубаво ми беше отколку коа бев со машко .. и сеа сеуште се гледам со девојката и незнам навистина шо да мислам ..ме плаши сето тоа мислам знаете дека тоа не е прифатливо кај нас ,а иначе сеуште ме привлекуваат машки ,немам некоја одбивност кон нив или да ги мразам шо обично се случува кај некои лезбејки Совет некој да ми даде ?
Никогаш не сум пробала а и немам намера, немам ништо против тие што си сакаат, мегутоа јас не сакам во никој слуучај
цел живот сум била привлекувана исклучително од мажи и тоа од оние со вииисок тестстерон.. е сега имам дечко , и фак - френд, и се појавува оваа авантура.. бевме другарки, таа е лезбејка веќе долг период , дојде кај мене на гости и тие 2 дена.. ги поминавме заедно си отиде во својот град но,,ниедна од нас неможеше да заборави, после една недела , во саботава јас отидов кај нејзе на спиење.. повторно бевме заедно... денес, таа дојде .. постојано разговараме за тоа што се случува со нас и сега, две недели одкако прв пат се смувавме ние сме Заедно.. бара да раскинам сона дечкото, со фак-френдот .. а кутрата јас, во моментов се што мислам дека знам е дека ја сакам, и знам дека таа ме сака. Се чувствувам збунето, исцрпено, изморено но со неа ми е најубаво на светот! оф лелее.. одкај ме снајде сега мене оваа белја..
Victim не дозволувај средината во која што живееш да ти диктира како ќе си го проживееш твојот живот. Ако се чувствуваш среќно и исполнето со неа и таа истото го чувствува за тебе, не гледам причина зошто вие две не би биле заедно.