Благодарам можеби си во право јас се извинувам ако нешто претерав сето тоа доаѓа од незнаејќи ги правилата на коментари поздрав и се најдобро
Епа прв пат ми се дешава ова со жена, привлечност неможам да ви опишам,контактот со очи,ха еднаш носев наочари за сонце и ми вика тргни тоа наочарите сакам очите да ти ги видам ,а коа ке ме погледне се скаменувам, има зелено-кафени очи, слаба сум на нив, "случајни" допири, ја имам тестирано до сеа и да би имало време и каде ,да немав совест, сеа ке ви пишев како било Али лошото е кога би било нешто, незнам можеби би почуствувала нешто,а и сеа може осекам,а ја осекам и она како трепери покрај мене кога е ,она е као Маргарет Тачер у изглед, а има срце као Дијана ,само што јас можам да го видам тоа у очите нејзини кога е нервозна,тагува ,погледот ми открива се, мажена е ке речете, несмееш,ама е несреќна,неисполнета ,па ако треба нека патам после, ама силно сум уверена дека кога би ни се споиле телата таа би ОЖИВЕАЛА бар тој ден, недела, месец би се осекала повторно како девојка во пубертет ,кога осекаме пеперутки во стомак и очите ни светат од радост
Како јас да сум го пишувала ова, многу се пронајдов.. ни на крај памет не помислував дека некоја девојка може да предизвика такви емоции во мене, и се деси то што се деси.
...аргументи против овие девијантни помодарски појави што се резултат на пропаганда има безброј ...ама адам и ева не се добар аргумент, некој можеби не верува во тие работи... ама не значи дека ако некој не е христијанин треба да ги поддржува овие глупости, жена со жена посакува секс па уште вика не сум лезбејка зошто пред 100 години не посакуваа така, зошто општеството поинаку ги програмираше, ова е до општеството само не секој ги разбира овие работи .... поздрав
многу би сакала да пробам,но со оглед на средината во која живеам е невозможно,барем за сега, има ли некоја со искуство,многу ме интересира
Не сум пробала,а и не сакам.Немам ништо против тие што сакаат,но ете..јас неможам да се замислам со женско.
Тешко на мажите ако фатат (или веќе имаат) женска со вакви афинитети. Да се плашат да ја остават во друштво и на мажи и на жени. Пошто, гледам во ооогромен број ве има (60%). Маживе какви-такви, ама ни од далеку 60% од нив не би гласале за геј искуство.
Во последно имам сексуални фантазии према една добра другарка и искрено да се согласила ако таа ја иницира цела работа, би пробала зашто да не..ама само со неа, други жени не ме привлекуваат(се губам, знам.. )
ихххххххх.... немој некој да ми се нафрли сега, само мислење давам а моето е дека Ниикогаш ама НИКОГАШ нити сум помислила нити посакувам , ми се гади мене од помислата, дури и кога би видела други ... нека сум старомодна, ама не признавам ништо што не е машко-женска врска
Во моите 20години,никогаш не сум ни помислила дека би можела да имам нешто со девојка,не сум лезбејка,но како велат,тоа што не помислуваш,тоа ке ти се случи. Не сум со предрасуди,баш напротив ги подржувам ЛГБТ заедниците,секој има право да одлучи како ке си го живее животот.Според мене човек не се заљубува во полот,туку во личноста,блискоста и проврзаноста која шо ти се случува со таа личност,и ми се случи и мене,силна конекција со едно девојче,неможам да опишам...Со дечковците кои сум ги имала не сум била толку поврзана колку со неа..Дали нешто ке се случи понатаму незнам,ама како и да е,чувството е убаво
Ако вака сите почнеме,машкиот род што ли ќе прави? Има ли нешто поубаво од глетката на машко и женско? Не ве осудувам,ама ми се гади од самата помисла. Ако беше нормално,ќе можевме и така да се 'размножуваме'.
Ни сум помислила ниту ми се пројавила желба некогаш со женско, а кога ќе помислам ми иде да Не осудувам никого, секој си има право на избор, и како што читам по постовите оваа појава веќе земала големи размери. Јас оваа работа никад па ни тад.
Да, сум имала искуство со женско, не само еднаш туку повеќе пати. Можам да кажам дека сум би чуството е прекрасно, нежностите неизбежни, еротиката загарантирана и возбудата е преголема .... несомнено би ја искористила секоја прилика да бидам со женско п.с. можеби има некоја заинтересирана за едно несекојдневно искуство?
Лелее ми се гади од помислата, а не па да имам...Мρазам лезбејκи, а κаκо што е пρиρодата, сеκс со маж ти е меρаци... а од она дρугото поодвρатно, нема!
Значи се регистрирав само за да го споделам и моето мислење и искуство. Сум била со девојка и би била повторно. Подолго време живеев надвор од мк и неколку пати ја поминав ноќта со другарка со која имавме невозможна меѓусебна привлечност, и од моја страна можам да кажам дека личност од женскиот пол може апсолутно да ме исполни сексуално, но никогаш емотивно, во смисла на љубов или градење врска, особено затоашто си го сакам мојот сопруг повеќе од се и е мојата сродна душа (заедно сме после мојата авантура со девојката и тој знае за тоа и ја познава и неа ☺️). Лонг стори шорт, сексот со маж во никој случај не се споредува со жена, јас сум си пресреќна што мојот е преиновативен во кревет и повеќе од надарен, а згора на тоа и латино (кхм), но најдобро свршувам кога фантазираме дека јас сум си со девојка, некогаш само ние две, некогаш и сите тројца хихи
Јас би пρобала .. имам дρугаρκа κоја е лезбејκа и има исκуство ми има ρасκажувано κаκо е и не е ништо стρашно чудно или незнам што тоа е сосема ноρмално споρед мене.. Зошто да не би пρобале еднаш се живее ништо неможеме да изгубиме туκу можеме да добиеме...
изгледа овде има многу девојки што се бисекс или лезбејки )) како што ви е убаво така правете девојки...