јас инаку, имав секс со женско One night stand беше и ми беше мнооогу убаво... никогаш нема да имам секс со машко гадна ми е и самата помисла. Жените најмногу ги сакам.
Ја колку што можев да прочитам, скоро сите што пробале-би пробале пак Ме интересира дали можеби некоја си најде некоја овде на форумов?
Сакам да пробам бе зашо да не, иначе само се имам мувано со женско интересно е иначе да се разбереме не сум БИ
младост лудост 6 години врска?не би рекол дека било младост секако,врска со женско и женско извини ама тоа е болест.
хахахах баш дека сум машко ти кажувам,секоја чест за мажти,треба да си храбар да земеш девојка со такво минато.
Не е храбар туку современ очигледно е дека не живее во тој свет што живееш ти,не го интересира минатото туку сегашноста и иднината
современ?6 год со женско па зимање со машко?девојче ти дефинитивно патот кон правилно живеење си го утнала,и не живееш во современ свет,современиот свет се состои од машко и женско,а не женско и женско.супер е тоа што мажти гледа за иднината,ама да ме покажуваат со прст дека женами идела со девојка 6 години,никад не би направил ништо со таква,извини не те вреѓам само го кажувам моето мислење,за твоето минато.а недај боже да живеам во твојот современ свет,по далеку од тоа.
Земи си жена што ке си и прв во животот никој не ти брани ! Изгледа дека ти не си излегол подалеку од Македонија со неиживеани луге нема потреба да се убедувам ниту пак да разговарам
хахах абе девојче бе од вакви пати македонче,само за твоја информација 40% од светот го имам прошетано,а тек сеа допрва доаѓа јакото,и да имам девојка кој беше невина,и баш таа ке си ја земам,а се гледа твојата иживеаност,по врската со женско,незнаеш кај тераш во животот,жално е ова за младинава,од нормални се правите со сила ненормални,демек сте нешто во тренд со светот?а не сте свесни дека све тоа е болест.позз се најубаво