Па би пробала, али ако сум пијана (т.е. опуштена) и ако е тоа женско шо веќе никад у живот нема да го видам, пошо незнам како би изреагирала после.
Нормално дека ДА!!! Сум имала и врски со жени Ништо страшно,а убаво ммммммм,многу!!!!!! Да не се разбереме погрешно,јас сум бисексуалка,немам проблем да спијам со мажи
Ауф една од моите големи фантазии. Многу сакам да пробам зашто сум љубопитна многу и многу сакам да експериментирам
ne bi probala,voopsto ne bi me vozbudilo da imam seks so zena.ne me privlekuvalo toa nikad.ama sum slusnala on onie koj probale deka im bilo super.bidejki zenata znae kade i kako treba da izludi edna zena.sepak ne e mojot odgovor.
стварно ли? леле јас им се воодушевувам на тие девојки шо имаат храброст да признаат дека се би! јас не сум би,но не се срамам да признаа ако некоја девојка е убава! сакав да те прашам,вистина ли е тоа дека машките се палат на би? јас мислам дека на нив им е надрвен веќе и со самата помисла на бакнеж помеѓу две женииии..
pa sto znam,nema nisto cudno vo toa da si pravish kjejf na dusata,neli? A toa deka maskite se lepat kako muvi na gomno,na dve devojki (dodusha zavisi kakvi ) toa DA!!!!!
da zosto da ne, samo uste podobro bi doslo da ima edno masko....................top bas bi sakala da probam
mislam ne ama ne gi ni obvinuvam tie sto vece imale ili planiraat da imaat a gledam deka pomladata generacija e sekako ZA,taka da koj saka neka proba.....)))
Sekoja devojka potajno posakuva d aima avantura so nekoja od nejzinite sonista..i site devojki s ebiseksualki svesno ili besvesno )) iako ne go pravat toa...jas sum za ...zosto da ne na kraj kraeva znaeme sto sakame i si pogoduvame neli ?
go delam mislenjetyo so tebe .. mislam deka vo trezna sostojba ne bi imala hrabrost za neso takvo ali koj znae zavisi od tipkata mislam pipkanje bacvanje galenje OVA ONA da ali lizenje dolu NO WAY moze ona mene