1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс со женско: да или не?

Дискусија во 'Секс' започната од malecka15, 29 ноември 2009.

?

Би имале ли секс со жена?

1. Да, би сакала да пробам

1.029 глас(а)
    44,5%
  2. Не, никако

1.053 глас(а)
    45,5%
  3. Веќе сум имала

230 глас(а)
    9,9%
  1. free girl

free girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2014
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    53
    jas sum nova vo forumov i sakam da se nadovrzam na ovoj odgovor..da ne e normalno znae se toa..no sto e normalno vo ovoj svet.dali e normalno da krades,da izneveruvas,da lazes,da se drogiras..seto ova e normalno a ova ne e ...stvarno ne e ubavo kritikuvanjeto...site sme ljuge na ovoj svet i sekoj zasluzuva da e sreken i ako me nekoja devojka prave srekna a ne mas mene iskreno ne mi e gajle ..i da se nadovrzam na temava odgovorot e da .

На Jasminkabibibi, Janina, Mrs.Pinky и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Ina Ina

Ina Ina Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2014
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    72
    Читам и се чудам....повеќето размислуваат не сум би,се сум хомо не сум имала ама баш сакам да пробам од љубопитност????!!!! Остана некој нормален во светов ??? Не сакам да бидам погрешно сфатена, немам против хомосекуалноста.Не ја сметам за нормално или природно,ама едноставно се раѓаат луѓе со таква сексуална ориентација. Природата знае да згреши. Ама со сила од љубопитност...не можам тоа да го сфатам. Ајде замислете го вашиот дечко од љубопитност да има секс со маж па шо ке ви се сврти во глава

На zalosna, Night Rider, anina и 3 други им се допаѓа ова.
  3. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.238
    Лажење споредуваш со хомосексуалност? Ај каква споредба направи. Алал да ти е.
    А и каде јас споменав дека други појави се нормални, а оваа не а?

4. free girl

free girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2014
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    53
    јас само примери давам..знаци ништо не е нормално од овие дејности,не казав дека вие сте спомнале или споредиле.секој нека си прави како што сака.

5. aster86

aster86 Нов член

Се зачлени на:
    24 декември 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Секој си има право на свој избор и си знае што е најдобро за него . Доста се каравте , дали пишите некои искуства (со лица од женскиот пол )што ви се имат случено (не зборам контретно за само за секс).

6. Portishead

Portishead Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    742
    Да не се повторувам, стојам на овој став и тоа не само кога станува збор за оваа тема.
    И јас сметав дека никогаш не би можела да бидам заведена од страна на личност од истиот пол, но викендов се случи да се бакнувам со девојка. Не беше ни блиску до секс, само бакнување и повремени допири на незгодни места. Дали беше од љубопитност, хедонизам, заматена свест или неконтролирана страст, не можам да одговорам бидејќи и самата не знам. Едноставно - се случи и воопшто не се каам за тоа. Би се каела, доколку би го сторила од помодарство, за отпосле да се фалам за тоа или чисто колку да го доживеам. Не се воздржав и сторив нешто кое што во тој момент ме направи среќна. Едноставно, не чувствувам потреба сите нешта кои што ми се случуваат во животот да бидат длабоки, промислени, рационални и ’паметни’. Посебно затоа што сум млада, сакам понекогаш и да искусувам нешта кои што не спаѓаат во моето сфаќање за тоа што е нормално за мене, и во моето секојдневие. Со тоа се надоврзувам на својот муабет - иако сите ние имаме различни сфаќања за тоа што е нормално во нашиот живот ( намерно го потенцирам ова - никако во туѓиот од истите причини) понекогаш имаме потреба да го пробаме и она кое што сме свесни дека не би било својствено за нас. Секако дека таа моја малечка авантура со девојка не би се случила доколку имам дечко, но зарем навистина би биле среќни доколку никогаш, ама баш никогаш не би и дозволиле на страста да завладее со нас? Доколку баш секогаш би се држеле до своите принципи без разлика на тоа дали треба бар малку да ја преминеме границата за да го добиеме тоа кое што го сакаме во тој момент (секако, не постојано преминување на границата, туку само тогаш кога навистина ќе почувствуваме потреба за тоа) и при тоа сториме нешто кое што е сосема безболно за другите? :)
    Дали би го повторила тоа? Не знам.
    Дали уживав? Дефинитивно да.

На Astra30, Mrs.Pinky, talkach и 9 други им се допаѓа ова.
  7. free girl

free girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2014
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    53
    имав една случка пред многу години..ми се пушти едно девојче...прво ја игнорирав едно 2 3 пати ,бевме од различни градови..отидов еднаш на искачане таму кај нејзе..се поднапивме и се смувавме..беше ми мн убаво,значи немаше ништо повеќе од муване меѓутоа мислев дека таков бакнез до ден денес немав дозивеано..поминаа 7 год а јас кога и да помислам на бакнезот мене пеперутки му лазат во стомакот..

На Janina, Astra30, Mrs.Pinky и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Miss.Bass

Miss.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    206
    И јас мислам дека тоа е личен избор, да ја освежиме темата со некоја дешавка можеби од новогодишната ноќ :D8):party:

9. nikkysg

nikkysg Активен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    8
    сакам веќе повеќе време да бидам со женско, но ете сум се родила во мало хомофобично градче што е скоро невозможно да најдеш би/лез ориентирана девојка :-\

На Black arrow, Jasminkabibibi, Janina и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Scorpio991

Scorpio991 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2014
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    113
    Koe e toa malo homofobicno gratce da go oboime vinozitkasto :D hahha
    Sigurno ima i tamu :)

На Black arrow, stefir5 и Mrs.Pinky им се допаѓа ова.
  11. nikkysg

nikkysg Активен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    8
    радовиш xD и знам една момичка што е лез но има кратка коса и личи на машко и не е мој тип јас сакам девојка што личи на девојка ... о.о

На NikiTheGamer, Black arrow и monikamonii им се допаѓа ова.
  12. Scorpio991

Scorpio991 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2014
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    113
    Jasno mi e razbiram ali sepak gleas deka ima nekoja a taa garantiram deka ne e sama ima i drugi ;)

На nikkysg му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Miss.Bass

Miss.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    206
    Па искрено и битола иако важи за поголем град,и као демек опен мајндет или полиберални ниту една девојка не сум запознала која би имала наклоност кон жените.

14. Scorpio991

Scorpio991 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2014
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    113
    Хмм...јас иам колешка од факс Битолчанка која што е лезбејка ,а и познавам уште 3-4 сигурно од таму :D

На Astra30 и draganaxx0 им се допаѓа ова.
  15. Miss.Bass

Miss.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    206
    не е фер хехе, можеби не се мој тип,не зборуваме за оние што се носат како мажи,нели?real hot girls?:devil::devil:

16. Scorpio991

Scorpio991 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2014
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    113
    Хаха едната е Butch само колешкава е too much hot не и ни верував :emo:

17. Miss.Bass

Miss.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    206
    20121109_ri1.jpg kate_moss_e_rihanna_per_mario_testino_e0b7.jpg Ријана и Кејт Мос во лезбо издание.Познато е дека Ријана има наклоности кон истиот пол.Дали и нашите јавни фаци имаат вакви наклоности?

На Tinnka2, Scorpio991 и bombona23 им се допаѓа ова.
  18. mackica1

mackica1 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    1.721
    хммм па можно е да сум би, иако повеќе се чуствувам стрејт, мажите ми се слабост, а дилемата дали сум "би" ми ја потврдуваат неколку лични примери кај што сум посакала да имам нешто со женско.

а искуства немам, т.е едно :D лелее кога ќе ми текне срам ме фаќќаа :tmi: јас прва средно а навечер у парк се собравме на вино и школскава со мене у клупа што седеше почна да ме декларира пред друштвово нејзино дека сум и женска а пошто јас ја знаев каква е, дека сака да се прави главна, уопште не и замерив и го терав филмот, и ни едно ни друго почна да ме бакнува пред сите..морам да кажам дека воопшто не ми беше убаво, али ете се брои како некакво си искуство, а инаку со неколку женски би пробала да..еве на пример со Меган Фокс. :lol::D

На Tinnka2, Miss.Bass, Scorpio991 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. SomeWhere

SomeWhere Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    70
    Би сакала да пробам зошто да не, само каде и како да најдам женско со иста намера :D

На Sunnny, Jasminkabibibi, Astra30 и 4 други им се допаѓа ова.
  20. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.275
    Сегде .... Дамар.... и други места... ај сеа не се прај 8-|

Тука ... не.
    Тука домаќинки се ;)

На Tinnka2, Scorpio991 и Captain-Omni им се допаѓа ова.