секс со женско нека има таа што сака да има, а тие на кои им де грозно, де одвратно итн. нека си се сексаат само со машки, па дури и тогаш кога воопшто не уживаат со нив. Јас сум имала секс со женски и тоа е фантастично искуство.
Не сум пробала. Незнам што би донеле ситуации, ама доста сум ограничена и уплашена за ,,денот потоа,, Немој да се случи да ми дојде суицидна мисла. Порочна сум, поарно да си стојам на страна од овоземски задоволства. Доволен ми е тој што е до мене, сексуално сум задоволена и тоа максилмално
Можеби, не велам не, ми се има случено само бакнеж со девојка.А дали ќе отидам на некст левел, незнам, можеби постои девојка што ќе го предизвика тој филинг.
Ne si edinstvena i jas bi sakala da probam, samo vo ova "zatvoreno" opstestvo nase, ne znam kolkavi se sansite da najdes devojka...
Ретко која девојка/жена нема вакви еротски фантазии ...и да, повеќето жени се бисексуални по природа, само тоа не го знаат
Се наоѓа,се опуштаат полека македонките,иако некои и од мода и помодарство пробуваат,малку флерт,и во игра си
можно е, на крај краева и женските ќе почнат да си бараат женски по кафичите.. не дека сеа не го прават тоа
Никад се незна,само треба да видиш какви типови на девојки ти се допаѓаат,и верувај ако има хемија,тоа се осеќа исто како и со мажите
Како бе до вчера сите сакавте да пробате, сеа коа ви се нуди чоек нигде ве нема. Никако не може да ви угоди чоек.
http://www.1.mk/majli-sajrus-prizna-deka-gi-saka-zenite/ Еве уште една јавна личност која призна дека и се допаѓаат и жени. Go for it
Nema podobar seks od masko i zensko koi sekako si odgovaraat na poveke polinja.. a ova so zensko bezvrska, ne.