За проба пари не земаат а и од еднаш педер во случајов лезбејка не се станува нели? Мене ми се најчудно овие кои велат сакам да пробам, како да се работи за слатко од круши. Јас мислам дека прво треба да расчисти човек со себе и да биде сигурен дека тоа го сака па потоа да се впушти во такво нешто, инаку ако пробуваме се што ќе ни текне на ум тешко нас.
Eeeeeeeeeee тоа де. Тоа го зборам цело време. Ете и после ова ако сакаат да ПРОБААТ значи треба сите да се подразмислат.
Дoкoлку не сaкaте не прoбaјте,никoј нa силa не ве нуди. Нели сaмo мислење требaше Ане oвде чoвек дa бoмбaрдирaте. Јaс сум си свеснa,сaкaм дa прoбaм,нo не мпрa дa знaчи декa ќе сњ случи тoa некoгaш. Си имaм дечкo тoa е тoa, и без тoa нели имa мннoгу секс вo трoјкa тoa нелo ви е некaкo чуднo М? А дa имaте дете педер/лезбејкa м? Чудaци ли ќе се?
Не не не. Стоп. Само ни пречеше она ''САКАМ ДА ПРОБАМ'' звучи ко да сте на промоција некоја и пробувате 'слатко од круши' ко што наведе Струмка. Многу поубаво би било доколку пишете дека сакате да имате секс со жена. жена не се пробува, жена се доживува.
Мoжеби никoгaш немa дa прoбaм сo oглед нa тoa штo дечкo ме тoтaлнo зaдoвoлувa.. е сегa не сум имaлa приликa некoЈА дa ми се пуштa и сличнo,нo не вњрувaм декa ќе и вoзврaтaм пoрaди дечкoтo, немaм прoблњм и ништo прoтив педерите и лезбејките..ниту oние штo имaт желбa зa секс вo трoјкa..не се чудaци.. секoј прикaзнa зa себе
А што има врска дали те задоволува дечко ти со тоа дали сакаш да бидеш интимна со девојка? Ако си незадоволна од дечкоти ќе бараш друг дечко а не девојка, ова е сосема спротивно од однос маж жена, добро не спротивно туку поинаку. Исто како што неможам да ѓи разберам оние кои ја користат истава реченица кога е во прашање мастурбацијата, демек дечко им бил толку добар што немаат потреба од мастурбација. За да иронијата биде поголема тие особи биле само со 1 дечко во животот и нормално дека ќе е добар кога за подобро не знаат.
Не ме разбра, ако ти сакаш да бидеш со жена ќе го направиш тоа без разлика дали те задоволува дечко ти или не, едното со другото нема врска. Глупо ти е оправдувањето дека не си пробала со женско затоа што си задоволна од дечко ти.
Кaкo и дa е сите си имaме мислењa,стaвoви,искуствa,причини тaкa штo се изјaснивме,мислaм декa е дoвoлнo сo кoментaриве. М?
Прво би рекла одма не, ама кога ќе размислам ние жените точно знаеме што не возбудува и задоволува. Иако знам не би имала храброст за реализација.
Морам да искоментирам иако ке речете дека секој има право да живее и се однесува па и да се секса со кого сака и како сака ..Но...совет мој на сите што имаат склоности кон истиот пол или на лезбејкиве и педериштана, одите на лекар, барајте лекарска помош оти тоа е болест така наречена Настраност, одете видите што му фали на мозокот лезбејки
Чек ке одиме по чај против хомосексуалност, да биде на природна база Мене на пример ништо не ми фали во мозокот
Могу ми се смешни овие коментари од типов погоре...машко си е машко !! Па и женско си е женско, а темата е дали би пробале секс со женско. А тебе @baba Rada сите ти изгледаат болни, а и тоа сериозно си сфатила со чајчињата сите ги лечиш
Се имам бакнувано со девојче, но сексуален однос не, а би сакала да пробам. Тоа ми е една желба од листата Things i want to do before i die, само тешко е да најдам истомисленичка...