Каква врска има тоа што премногу сакаш мажи со тоа дали би имала секс со женско? Тоа што некој преферира лубеница не значи дека не сака повремено да касне и диња.
Ако несакам диња и ако ми се повраќа од самата помисла на диња, тогаш значи знам дека сакам лубеница да јадам и нема што да пробувам..нели ?? И не сум единствена , како што не си ни ти единствена што сакаш да пробуваш...така ? И не се наоѓај погодена од изјави т.е. постови на жени кои не сакаат да имаат секс со жена.... За да убедиш билокого дека е ОК да имаш секс со жена мора да изложиш јаки аргументи. А лубеница и диња не спаѓаат во аргументи.
Jas sum lezz,no so tebe se soglasuvam potpolno,ednostavno covek od sebe mu doagja sto da saka i so kogo saka,i nekoi rab ednostavno nemoze da se napravat samo poradi radoznalost,ne e ova kako da probuvam pantaloni,vkusovi na sladoled i sl,vo izborot na partner preovladuvaat cuvstva!
Искрено мене ми нема споредба со однос со маж, како што лиже жена никој не лиже, али секој со вкусот за добар секс и си прави што го задоволува
Така е..како машко што знае да излуди жена..посебно со лижење..мислам дека ретко која жена го може тоа..ипак..за се треба техника..и знаење..
Грешно се имаме разберено, од искуство некако заклучив дека жена со жена многу повеќе се погодува и знае кај треба да чачне и лиже зашто ја има истата доле
епааа..мислам..ако може де..знаеш..нам машките..доста не привлекуваат лезби сцени..макар и ние да не сме дел од нив
Страв ти е да не и се пуштам? Не сум тука за тоа, него да доловам дека во секс жена со жена нема ништо чудно и одвратно.