ispadna deka 90 posto od zenite se potencijalni biseksualki ama pretezno ostanuva na fantazija..retko koj ja preminuva granicata od fantazija vo realnost.ili barem dosega bese taka..ali kao so ide vremevo moze i da se smenat rabotite.
Уххх, не сум пробала, ама би сакала ептен! Мислам дека ќе биде ептен возбудливо! И тоа не е болест, во природата на човекот е да се крие бисексуалноста, иако тоа е поизразено кај девојките! Освен тоа, ние сме као заостаната нација, додуша не може така да се каже баш, ама практикуваме многу работи како и сите во светот, само што тука постојат уште многу табу - теми! Опуштете се и дајте се на нагоните - тоа е спонтаност и е најбоље!
Па сите луѓе се предодредени да бидат бисексуалци, и тоа се случува потсвесно, само што доаѓа тој ден кога ќе го сфатиш тоа, или спротивното-нешто ќе се случи што ќе те одврати. Инаку, мислам дека кај машките најчесто се случува втората работа, од проста причина што генерално, ако машко има секс со друго машко-аутоматски во нивниот свет тие стануваат геј, но знам за многу случаи коа во одредени моменти машки се имаат лапано меѓу себе. Е сега, со машки од првиот тип не би сакала да имам ништо, а со такви од втората група-би замижала некако можеби (иако не би се гордеела со тој факт, ама ич). Како и да е, многу е поприродно за женските да бидат би и јас се осеќам како едно од тие женски, не дека сум имала нешто со друго женско, туку зашто имам желба за тоа, а и самата помисла ме возбудува. Maia, идол си ми!
hehe dobra tema..... sekoj vo podsvesta saka da proba nesto novo, pa duri i seks so zensko a dali ke go prevzemis toj cekor zavisi od licnosta i karakterot jas licno bi probala zvuci dosta primamloivo
Пробав, и што знам, не ми беше ништо посебно... машко си е машко... после тоа искуство заклучив дека сум строго хетеро
nemam probano,nitu pak imam zelba,no ne mi e nitu nesto osobeno cudno,koj saka zasto da ne,i toa e istrazuvanje na samiot sebe
Немам ништо против тие што го практикуаат тоа, ама сепак мислам дека е друго да имаш однос со маж отколку со нечии прсти
пред неколку дена ми се случи нешто слично на ова....не секс со женско , но сепак си дозволив да отидам малце подалеку од што треба и....не се чуствував воопсшто лошо