како што читам многу девојки..ги привлекуваат девојки...ајде закажувајте си состанок..и мене поканете ме како специјален гостин..
Избрза малку. Воопшто не ни помислив на тоа, напротив, ги подржувам вашите права. И реков да ја напушти темата од други причини.
Lele be decki daj oladete malce,dosta se prepukuvate,ovie onie bolji,ova ona zdravo pa sto e nezdravo,a be moze li nekad da mu ebam majkata ednas zasekogas sekoj da si gleda za sebe! Ako nekoj mi kazuva bolest e homoseksualnosta 24/7 sto si misli,ke mi ja napolni glavata,e pa ne se polni glava tamo kade srce te vlece! I kolku devojki se zaljubeni vo pogresni momci,no za nisto na svet ne se otkacuvaat od niv,pa ako saka cel grad neka im zbori kontra deckoto,ednostavno ljubov e vo prasanje i toa e toa! Kolkavo pravo si zemate ,poedinci,da prasuvate na sto bi licelo dete na istopolovi roditeli,daj boze da imam takva srekja,da zavrsam so osoba sto ke ja sakam,i da imam dete,i vas takvite da ve zapoznam,pa pravete sporedba pomegju moeto i vaseto dete!!! Koj kur be si mislete be! Deka nasiot cel svet nema da se vrti okolu toa dete???! Deka ne bi gazela po zivo i mrtvo za da go zastitam toa dete od takvite kako vas!!! Sto li si umisljate vo tie bolni mozoci,stvarno nemozam da sfatam!!! E od toa mi se gadi!! Od vas takvite se gadam!!! I posle ke raspravate tuka sto e bolno sto ne,pa taa omraza sto ja nosite vo sebe,tie crni misli stom ste sposobni da gi smislite,nekakvi si mracni scenarija vo vasata glava,togas se gleda koj e bolen!!! Za da ti padne nesto na pamet znaci eba te ti si manjakot!!! I ,u vezi lizenje,nelizenje,ebenje ,i drugi u picke lepe materine stvari koi se desavaat,pomegju hetero i homo vrski,koj e bolji koj ne,stvarno netreba da komentira nekoj koj sto znae sto saka vo zivotot!!! Koga sakam nekoj,so nego,nea,ke mi e najprekrasno,i neznaci deka sekoj maz e dobar dupac i lizac,i obratno,i deka sekoja zena e vrv vo lizenjeto i obratno!!! Sekoj so svojot kapacitet!!! Emociite pred seeeeee znaci se tie koi ja kontroliraat situacijata i dejstvieto,ako cuvstvuvam,ke bidam bolja ,odkolku so nekoja kon koja nemam silni strasti!!! Enough sega,da go ebam???!!!! Preku takvo veke mi e !!!
pisav tuka deka ocekuvav first hand komentar od nekoj so praktikuva takvo odnesuvanje ali moderatorite mi go premestija komentarot/prasanjeto ovde :=> http://forum.femina.mk/threads/Жени-што-се-однесуваат-како-мажи.1935/page-5
Секс со кого сакаш, затоа што е приватна работа освен ако личноста сама не решила да ја сподели. Машко, женско, ако сакам и со двајцата истовремено.
Јас имам дечко, но веќе долго време сакам да имам секс со едно девојче, многу е секси, убава и слатка... Намерно не превземам ништо, затоа што не сакам да коплицирам и не сакам да ја повредам затоа што е мала, може ќе се заљуби, а истовремено не сакам да го повредам и дечко ми. Но тоа не бега од фактот дека го сакам дечко ми, а таа премногу ми се свиѓа...Тешко е да се биде бисексуална личност денес и овде! Останувам со фантазијата!
Sekoj ima pravo na svoe mislenje... Samo vleguvanjeto vo takov krug na lugje so sebe si nosi i poteskotii od edna strana, a od druga strana se otkriva deka 80% od populacija se bisex, a 50% Gay licnosti ( cak i poveke).. Taka da sekoj kako sto go vodi srceto... sepak ubavo e iskustvoto i so zena!
Да ви кажам јас на сите !!!јас Тука ја запознав најдобрата и најубавата личност заедно 8 месеци!!! А вие продолжете да водите војна који има право а који не