Spored mene ova se gluposti i ne gledam nishto privlechno, nitu interesno tuka. Shto ima mene nekoja zhena da mi ponudi shto jas samata go nemam ili mi treba. Taka da, sekoj neka pravi shto saka, ama jas nemam nikakva zhelba i nikad ne bi bila so lichnost od ist pol, malku mi e i bljak pomislata.
Хахахаххахахаххахахаххаха, па и пораки добив за постов. Се шалите нели. @LiberianGirl_ не... ја чекав вистинската.
Ааа значи повлеков нога за да ти тргне,епа успех ти посакувам,па ако се биде во ред,во најмала рака кума да бидам хахахахахахаха,се шалам
штом поминале 5 години а ти ништо не си направила по тоа прашање веројатно ќе остане само твоја фантазија, или кој знае можеби во некок геријатриски центар ќе има уште некоја како тебе со неостварен сон па ќе пробате да го остварите, секако ако од тресењето на рацете воопшто можете да го погодите клиторисот. Секако ова е шала но во секоја шала половина е вистима.
Па и подобро е да чекаш, одошто да се впуштиш со било која од хир. Ако нема страст и привлечност, нема никаква поента и ќе се каеш подоцна.
Не ми е јасен сексов со женско, сум глеала филмови али не можам да го укапирам. Да ми објасни некој? може и у лп акo се срами А дали би пробала можда и би пробала од љубопитност.
@honest girl кога пишуваш во темава, очекувај и лп од членови кои едвај чекаат некоја девојка на која и треба помош.
Malku mi ste chudni.Ako ve prasha nekoj dali sakate seks so nepoznat maz ke odgovorite skoro site,ne nikako ,ne ide vpredvid. A za seks so nepoznata zena skoro poveke od pola od zenite sakaat. Eve jas kako mashko mi e chudno,pa sakam da ve prasham.Zoshto nepoznata zena e posigurna za vas od nepoznat maz,ne e li rizikot ist shto i taa mozebi ima sida ili nekoja druga zarazna bolst? Ili ednostavno ete takva e prirodata na razmisluvanje i prifakanje kaj zenite?