Вие што немате нагони кон личности од ист пол,немора да коментирате за останатите дека не е нормално дека е болест тоа што некои имаат такви нагони,поголема болест е тоа што се замарате за животот на другите и правите безвезални предрасуди.А и без да се искуси нешто нема да се знае дали е возбудливо и убаво.Пробајте и видете па после коментирајте,а не дека е неприродно итнн..Баш напротив сето е поврзано емоционално,осеќаш некаква хемија или потреба па нема ништо срамно ако си овозможиш да си се задоволиш себе.
Ако тебе ти е убаво не значи дека е нормално. Не, не е нормално и сама знаеш, ама пусто кога нешто сакаме бараме секакви изговори за да се оправдаме. Ама ниту ова што јас сметам дека не е нормално, не значи дека те осудувам. Терај си како мислиш. И немој да ме тераш мене или било кој друг да пробуваме, немам ни желба, ни претензии кон ист пол, да не речам ми се приповрати од твојава идеја.
Јас не сум таа што може да те натера и да ти го смене мислењето тебе и сите што мислат како тебе,а и не ни ми е намера,секој има право да праве што сака за да му е убаво.Зборот ми беше дека кога не сте пробале нешто не треба да коментирате дали е нормално,затоа што не е се така како шо изгледа.Ако не ви се допаѓа кажете дека не ви се допаѓа и немате такви желби и претензии кон ист пол а не да се правете како вие се да разбирате па да коментирате дека сите шо пробуваат тоа им е болест..Ма немој жити се! П.С:Не те осудувам,имам разбирање си го кажуваш своето мислење.
pa ne komentraj ako ti se povraka od idejata , cim uopste si vlegla da ja vidis temata i ne ti e tolku do povrakanje nego te zaintrigiralo
А, @traveler ти ќе ми кажеш дали да коментирам или не?! Ме заинтригирало?! Сакам да видам колку ве има. Страв ме фаќа. Со сет ум сите ги мислиш како тебе? Темава е за коментари, да или не. Одма рипате ако не ве оправдуваат. Затоа што го сметате ова за нормално, затоа е светот отиден у к**ац. И пак ќе ти кажам, можеш и пријател да ми бидеш, не ми е гајле што правиш на сексуален план, ама жити сè, не збори глупости, нормално било.
А што не е нормално? Јас не би имала, ама само затоа што не сум осетила никаква сексуална привлечност кон некоја друга девојка. Ако мене не ме пали тоа не значи дека не е нормално. Ем викаш не судиш, ама ем викаш дека во курац е се отидено ради нив а?