А некоја баба ако те зјапа у деколте, што правиме? Бабата е: 1. бисексуална 2. асексуална 3. лезбејка Нема од што да те фаќа страв. Секој може да те погледне во деколте. И не се тие виновни што ти си го отворила деколтето.
Ој Марикчо, ти богу на досетливоста, ситуацијата беше хипотетичка. Јас се облекувам пристојно. Отвори модни критики.
Ona misli i e drugarka a ona ja gledala u gradi -- na makedonski имам големи гради otvori modni kritiki -- na makedonski види ја колку се разбирам у фешн
Ама кој ми те изнервирал тебе? hug: Не мора да значи дека другарка ти е лезбејка, бисексуална и тн. Тоа е нормална појава. Јас знам многу жени што не им се допаѓаат жени, а ги гледаат по задници и гради.
Ако си ги отворила ци*ките,нормално дека секој ќе гледа,тоа и ти е поентата нели,и јас гледам по женски така па лезбејка сум или што ? Хмм не би рекла.
Никад нема ни да се лутам. Иначе денес е 03.03. така да, поздрави и среќен празник на сите лезбејки. (сензи ова не се однесува на тебе)
@Marick14 се гледа зашто ти вака пишуваш, проѕирен си. Не се лезбејкиве во темава тие што сакаат деколтето да и го гледаат
Сексуалноста- непресушна тема. Стално ќе се најди некој „нормален“ да го оправа светот. Оти најбитно е со кој се еб*ват луѓето низ дома и то е КЛУЧОТ кон подобар свет. Браво . На темата да не сум офф, имам иако претходно кажано... Би пробала можеби.
@senza.parole треба да стави тука слика од нејзиното „фамозно" деколте, па да видиме вреди да се гледа или не
Не сфаќаат дека мразам кога не се дочитуваат работи и се вадат од контекст. После јас сум ги мразела или сум ги „оправала“. Ох, бре...