Мори, Абро, ќе ставев, ама прескромна сум за такво нешто. Сега па жал ми стана шо дојдов тука на 03.03, извинете.
Јас лично не би пробала мислам господ не создал нели маж со жена но,немам против ништо не судам.Но,мене не ми се свиѓа бидејќи како јас сакам маж бре да те фати,да те посакува да те гушка силно..така и она сака К*Р..мн нежност е тоа ..и,што потоа..?! Тапа некако..а,со машко е подруго..те милува,се чувствуваш сакана,љубена,заштитена..Горда( си го пронајдила *вистинскиот*) ... Да бидеме реални чувствата кои машкото ги дава и ги искажува те полудуваат се сакате уште толку..се случува не испланирано,те пали со поглед едноставно знаеш како дише.. А,додека со женско..одиш муабетите и знаеш што ве чека ..вештачки и ред др работи..и ќе се мислиш дали кажала на некого да не те дознааат дека си лезбејка..мое мислење .Поздрав
Јас сум стрејт, 102%. Пред да се мажам имав просечно сексуално искуство. Во една прилика се запознав со една девојка од Бразил (работев на брод) и девојката ми се допадна онака, убаво изгледаше, мазна кожа, интересна беше за дружење. Една вечер бев во барот на пијачка и таа беше таму на спротивната страна од шанкот. Си климнавме со главата во знак на поздрав. По неколку пијачки се гледавме жешко една со друга, и ми одмавна со главата, као, ајде, одиме. Во тој момент во мене настана конфузија, Should I stay or should I go now? Сепак, конзервативната во мене победи и не отидов. Тоа беше лекција за мене, дека можеш да почувствуваш сексуална привлечност и кон личности од истиот пол, а не мора да си геј. Оттогаш немам почуствувано такво нешто кон девојка, единствено имам очи за мажот ми. Целата случка ми е како потсетник да останам open-minded.
Тебе дали ти се допаѓа? Дали си правела секс со женско, и доколку не, дали би правела? Зошто секс со женско е подобро од секс со машко? Во кој дел се крие возбудата? Одговори ми на овие прашања. Ме интересира баш твоето мислење.