А иначе како ќе имаме секс??? некако не би,не ме палат жени може некоја да е премногу згодна или лепотица ал и да бидам со нејзе во кревет!!!???некако стварно не,а ми се има случено да ми се пушта цура...безвезе
Хммм, значи да се обратам тука ако некогаш посакам да искусам и таква авантура, а? А посакувам, не да не!
Isto i mene,voopsto nemozam da zamislam ili pak da fantaziram za toa sex nikako,no baknez sum imala i ne bese taka loso
bljakkkkkkkk... ne bi mozela ni da zamislam takvo nesto... more maz koga ke bacam, toa ti e lezetot...
не не не!!!!! има доволно мажи,не сакам ни на сон да помислам да имам секс со жена пффффффффффффф....
дури ни бакнеж....ау скраја да е NO WAY :n: :n: :n: :n: но ако некој сака,зашто да не...и тоа е нормално сите сме различни
Ja bi probala, ubavo e da se iskusi nesto novo ...super bi bilo da se prikluci i nekoe masko, no ne deckoto ili nekoj sto go sakash...nemozam da zamislam da go delam so druga devojka i so mene u isto vreme...
И што бе секс со женско ... да бе... не за џабе Господ го измислил мажот... Што би ми правело женско да ми е поубаво со неа...??? Све што може женско може и машко , а све што може машко не може жена... Taka да дефинитно сум за НЕ за со жена ...
Па зошто да не Али под услови да сум пијана, а и да не го познавам девојчето ни пак поише да го сретнам зошто ќе ми биде срам да го погледнам в очи. Инаку примамливо звучи а?