Ако вакво прашање има кај машките и скоро 10% одговорат веќе сум имал секс со машко тоа е веќе загрижувачки .
Не мора да значи ако те разочарал еден, и сите се исти. Поубаво би звучело кога би кажала, "сакам да пробам со женско поради искуство или љубопитност".
Никоја од вас да не биде наивна да одговори на вакви пораки, сигурно се машки што не допреле жена и сакаат да ве запознаат. Многу внимателно со кој споделувате контакт
Да, би било поинтересно две женски и едно машко....и јас имам таква желба, а не сум пробала до сега Сакам да пробам со женско во присуство на мојот дечко и така да уживаме заедно
mislam deka 50 % od devojkite imaat zelba da probaat ,,,So sum prael muabet so nekolku sex prijatelki dali si da ni se prikluci uste edna devojka za trojka sekoja vtora prifakase i toa ne poradi kombinacijata otkolku so sakase da se baknuva so devojkata za vreme na igrata ,,
Јас се имам смувано 2 пати со другарка, но не се случи ништо повеќе иако би сакала само изгледа треба правиот момент да дојде
Moj cest afrodizijak bi sakala da probam...sakam cista,neguvana,zgodna i diskretna devojka so sexy dekolte
Леле неможам името да му го гледам а не па сликата Овде женски само одговарат еј женски абе не се пикајте кај што не треба.Ебате машките неразберани само секс кај шо има сте.Имајте осет малце