не ме интересира баш темава каде што се коментира ама не можев да не ја приметам на толку коментари во кратко време.....никој нема ништо против никоја тема.....темата си е за во врска со девојките... ама како што сугерираш ти @jasbi да се отвори овде машка тема во врска со бисексуалноста....овде најмалку 30% од членовите што се девојки ке пишат на темата во стилот......ова е женски сајт оти ваква тема....поздрав
да као наводно е женски форум но сепак вреди да се проба да се објави тема...јас на пример немам ништо против и убаво е да се слушнат машки мислења...
не исчезнувам ,но постојано имам проблем со отварање на профилот,но бидејки не можам со исто име затоа е сличноЈасминка бибиби ми го банираа,а другитњ две појма немам неможев да пишувам и одговарам на теми... и ПУФ нема да ме снема,затоа и се слични за да ги препознаат тие со кои се имам пишувано....
Добро бе јасмина или јасна или вотевер, Тоа беше само шала. Ама јас не ги знам тие претходните и незнам што си пишувала. А тоа „би“ ти значи дека си бисексуалка ли?
Vo nekoj od poranesnite textovi imav pishano deka mnogu zavisi od partnerot so koj si a od iskuvstva zad sebe ke kazam licno za sebe ne mozam za site da zboram,koga ima cuvstva,megjusebna privlecnost,mnogu e porazlicno,vo pozitivna smisla