Што е дефиниција за нормално и "не" нормално?! Нормално е тоа што е широко прифатено од околината а се друго е не нормално, така? Тогаш прашање на време е кога "не" нормалното ќе стане НОРМАЛНО.Погледни ја анкетата ќе видиш дека мислењата се поделени.И докажано е дека хомосексуалноста не е БОЛЕСТ едноставно луѓето така се раѓаат ние сме ги створиле (родиле).[/
Според мене,не е битно дали си со машко или женско во врска,секако дека едната страна има разлики од другата.Али не зборувам конкретно за некој бидејќи ако некој некои работи во животот ги прави само на испитување нема ништо да применува за себе што ќе го има подолго време.Љубовта е една само ретко некој да знае правилно да ја искаже...Незнам зошто некои го сваќат ова како ненормална работа,како некое пореметување кај секого.Напротив не е пореметување ако си со личноста што те усреќува и те исполнува онака како што сакаш.Љубов е. Секое стекнато искуство во животот треба добро да внимаваме како ке влијае врз нас,затоа не треба се што лета да се јаде. Али како што секој си има свое мислење така и јас го кажав своето,не дека е толку битно моето али мислам дека не треба да се праве никаква дескриминација врз било што во животот,али посебно за ова бидејќи никој не е дужен да трпи навреди или да дозволува некој да се праве учител што кажува што е нормално а што не.Тие што се против ова јас незнам зошто всушност губат време и се карат овде со тие што не се против,нека одат да прават нормални работи,а не да коментират во ненормални теми како шо нагласуват повеќето.
Тоа е така само ако се набљудува од натуралистички (атеистичка) перспектива каде што се е случајно настанато на светов и не постои никаков дизајн, план, ред, закон на нештата, туку се е хаотично и моралот релативен и дефиниран од мнозинството. Но за оние кои веруваат дека сме создадени од Бог, нормалното за сексуалноста кај човекот има поинаква дефиниција. Според анатомијата на половите органи лесно може да се забележи дека мажот и жената се дизајнирани еден за друг. На следнава илустрација 5 сликички се нормални, а 1 ненормална. Погоди која
Нешто кога постои не можеме да го игнорираме Бог не учи да ги сакаме луѓето без оглед на пол, раса и вера.
Zelba imam. Ama za realizacija na taa zelba sekako prvo treba da pomine procesot na zapoznavanje, muabet, hemija..
не ми јасно како може девојчето да верува во Адам и Ева..а ја не гледам ништо страшно у тоа ја би пробала..зашто се имам лапано со девојче така да ова би било нешто ново и уште по возбудливо..секој си има свое гледање и мислење но тоа не е болест ја сум најнормална девојка ко и сите други си имам и дечко..така да те подржувам @Julie2hot
Иии..мнoгу се нa стaвoт декa би прoбaле...некoј дa се пoфaли делa прoбaл ичи мoже тукa си нaшлa истoмислиничкa џa си јa oствaрaт зaеднo желбaтa И ДА ПРOБАТ ??