Не, едноставно е, не ме привлекува ниедно друго женско тело освен моето. Не би пробала, не ми ни звучи примамливо.
Да пробав,ми беше желба и се најдовме со една девојка која исто имаше желба,ептен прекрасна,фина и сите добри карактеристики.Беше добро искуство,дефинитивно сум бисексуалка и кога би имала шанси би била пак со девојката.
Сексот или водењето на љубов не е само пенетрацијата, ма да и за тоа постојат помагала кои може да се користат и да тој однос ги има сите компоненти како и со машко. Водење на љубов може да се случи и без пенетрација а да задоволството на крајот биде уште поубаво. Мојот одговор на темата е ДА, не би сакала да образложувам од разбирлии причини.
@Samara Morgan Вака ако бараш женски по форуми, тешко некоја дека ќе се пријави. Ама со среќа како и да е.
Da,i bash bi sakala da probam,da doznaam kakvo e toa cuvstvo,bidejki mislam deka e prekrasno nesto a jas seuste go nemam doziveano.
Верувам во ваква хемија и физички контакт .Немам доживеано ништо такво,ама мислам дека ако се роди таква хемија,''сродна душа'' што би се рекло, голема привлечност,се е можно.Жена со жена секако може да се разбере.
Значи озбилно што е со нас женскиве скоро сите пријателки а и мислењава тука би со женско...просто има нешто неодоливо во нас изгледа не ни требаат машкиве девојка си е девојка иначе секако би и јас доколку се деси некоја спонтана прилика
Не сум пробала, но ме пали помислата да имам со женско, ако имам прилика секако би го направила тоа, и не мора да е со една девојка, може и 2 па тројка да правиме
Неможам јас тоа да го направам,на самата помисла дека е женско ми се лоши...а кога ги гледам им се дивам И познавам личности што се имаат бакнувано и велат појако било одколку со машко.