Zensko sum ne masko pisav poveke pati zatoa sto mislev ke nemam.odgovor .. Greska.li e toa so go sakam.ili?
Гледам одамна сум одговорила не, но, сега дефинитивно би пробала. Се чувствувам БИ, и сум. Не се срамам да го кажам тоа, а и не ме интересира кој како и што мисли. Толку.
Според одговориве овде дефинитивно преовладуваат девојкиве со, ајде да речеме, опен мајнд значи следен пат кога одам по улица да си имам на ум дека можеби би имала шанси кај секоја трета девојка што ќе помине покрај мене... ех, како не го дознав ова од порано Инаку, не се сметам за доволно компетентна да ја коментирам разликата помеѓу секс со машко и женско, од проста причина што не сум сретнала машко на кое што би му дозволила да ме задоволи на тоа поле, но имам некое чувство дека сексот со девојка ќе ви дојде како освежителна студена лимонада на топол ден или пак брцнување во вода после сончање на плажа. Што знам, ме интересираат вашите искуства?
Многу ми се јаки овие ,, женски ,, профили што вчера се зачлениле, и одма прво хараат по темиве за секс и одма им се влажнат на жени, па тројка со маж им и женски плус, па сакаат швалер да си фатат, и да се сексаат додека маж им гледа... Неш јебат бре!
Не сум имала, но би пробала (всушност никаков секс не сум имала до сега). Затоа не гласам сега, се надевам дека во иднина ќе го кликнам полето ,,веќе сум имала". А да си признаам ме привлекуваат жени
Moze bi , od ljubopitsto , dosega ne sum imala prilika , pa neznam dali bi ja propustila sansata so soprugot zasega mi e dovolno .