Јас обожувам вакви девојки, впрочем само со девојки што изгледаст вака сум имал врски, и ред други работи. Реткоо мноогу реткоо со некоја слаба ко манекенка што е.
Само сакам да кажам пред 4,5 месеци запознав една девојка и излеговме.. дечко ми знаеше за то ама и онака не можеше да ме премисли оти ова ми беше животна желба.. како и да е излегов со девојката... и си зборавме се и јас не реагирав ми беше срам и таа прва ме залапа.. ми беше чудно но убаво.. и само се лижевме горниот дел од телото... не го пробав долниот дел од женското тело... сепак тоа што го доживеав чудно е но убаво.. постојат лезбејки пошто женско како женско сака само нејзина да биди девојката.. а машките малку да проработат хормоните и толку изневерват.. кога би живеела во друга држава би била лезбејка... но за жал во македонија и стрејт да бидиш ќе зборат не пак поразлични.. се извинувам само сакав да споделам мое искуство.. бтв за оние шо се против не е одвратно баш поубо е... одвратно е лезбејките ако користат вибратори или било шо со слична улога позз..
Ништо против тоа што си пробала девојче, ама ако си лезбејка ке бидеш каде и да живееш, не е тоа нешто што зависи од местото на живеење. Иначе не сум пробала, нит ми се појавила желба да пробам
nema vrska mestoto na ziveenje. ne sum lezbejka bi sum... ama lugeto tamu ne osudvat so prajs.. ovdr vo mk osudvat...
Таму се толку напред што почнуваат да ги осудууваат зошто хетеросексуалците се хетеросексуалци, така да каде и да појдеш секогаш ќе постојат луѓе што осудиваат луѓе што не им е гајле за ништо, и луѓе што се сакаат да знаат. Луѓе сме пред се.
Не знам дали имам досега пишано, меѓутоа сеуште си стојам на НЕ. Не дека сум конзерва, ниту пак имам нешто против оние кои би пробале/веќе имаат, туку едноставно не ме привлекуваат жени.