epa jas nemam videno... osven ova mojata prvata so mi kazvase deka se baknuvala javno i site vo nea se gledale...
Па и машко и женско да се бакнуваат јавно сите ќе ги гледаат. Има разлика од што е за во јавност, а што е за во кревет.
Vaka za zal site mislat deka koga ke se so zensko deka mora.da se fokusiraat na dolniot del toa e najgolema greska i jas bev so zensko koja bese vo 2 godisna.vrska i i jas go prezemav prviot cekor ... za nea toa bese eksperiment taa bese lost girl a peed se toa se pravese deka ima iskustvo..
jas nemav i uste nemam ama samo edna sansa imav vo zivoto i radi to sakav se da isprobam i gore i dolu ama ne bese taka... i straight da se sepak ima devojki so bi probale od ljubopitnost ama ne se kazvat i to e to... zato velam samo edna sansa imav za zal...
Nikogas ama bas nikogas nemoj da probuvas so zensko koja saka od ljubopitnost baraj nekoja so iskustvo mnogu gi ima
Ne sum probala do sea ...neznam za vo idnina Mozebi i kje... (Normalno ako najdam diskretna licnost za toa)
Секс со женско во нашата земја е сеуште табу тема затоа што дирекно те класифицираат во лезбејка ако еднаш се излапаш со женско. Сум имала и непријатна ситуација со една другарка со која многу се дружевме и откако и кажав дека имам желба да пробам некогаш лапање со женско таа почна да ме игнорира Инаку би сакала да пробам онака од љубопитност и дечко ми знае за таа желба ама сеуште не познавам некоја со таква желба. И едно прашање, да се излапам со женско што мислите, ќе ми раскине мојот сакан или пак не? Мислам дека не ама да слушнам мислења од машка страна
Зависи од дечкото ако он обожава да те гледа како се онедаш со женско тогаш нема за што да ти раскине...Можеби и тој ќе ви се приклучи
Паа, таков стил е. Би сакал да види секако сме разговарале на таа тема. Маж ко маж Само вели срце страв ми е да не ти стане навика, па да ме откачеш
Mene seks zensko so zensko mi izgleda mnogu pocisto. Koga onaka zenstveno I strasno si ja brkaat rabotata. Ubavo socno lizenje, da ti e kev da se priklucis vo ritualot.
Кај кога ке му кажам на дечко ми дека сакам со женско он ми вели сакам и јас ама да ве гледаам Иначе ијас би пробала онака еднаш..