Не!Од повеќе причини,прво...зошто не нездравм,глупо и ствар на мода,не на реална привлечност,освен ако не си лезбејка со потпис и печат и хронично да те привлекуваат жени. Ценам женска убавина и тврдам дека сме поубавиот пол.Убава форма,мека кожа,меки црти на лицето итн итн...НО...тоа не ме привлекува! Прво ми треба ментален тригер за да се впуштам во такви активностим,а таков не може да ми овозможи жена,туку само и само маж...Второ...јас во суштина не сакам жени заради нивниот потенцијал да бидат лигави,захтевни и нерационални,па уште ако му се уфрли тоа у кревет...фијаско,ќе ја претепам од ќотек,па можда,ако сака садо-мазо ќе се погодиме,ма да не сум ич садо!Трето,единствен начин да доминира некој со мене е...да биде во кревет и да биде маж...а е фино ради баланс воопшто во животов,на друго место,амин,а јас таму не би сакала да доминирам (тооолку многу). И така...кој си сака,нека повели,немам против,ме иритра помодарството,тера на едноумие и клонови.
Па мислам дека женско не би ме возбудило така како машко што би го направило тоа, ама сепак од кај знам за понатака што ќе се случи
немам никакво искуство на темава .. ама мнооогу ме возбудува па посебно во тројка ама не би било лошо и само со девојка и нешто пластично
Нема теорија....јас не ги разбирам тие што викаат па со женско е по нежно ова она, па ако не осетам машкост нема ни да се запалам,али кој што сака може да си прави
Имам пробано само лапање, и би пробала нешто повеќе зошто да не. Али само под еден услов. Никако со другарка, језиво ми е, сакам со некоја непозната вечерта имаме секс и после тоа никаков контакт. Ок, може да се повтори сексот.
И јас сум сакала да пробам, ама сега ми е исто како да си го изневерам маженцето. Само со негов знаење
да сум пробала и навистина е посебно чувство, бидејки е многу поразлично од секс со машко едноставно ние девојките сме понезжни и точно знаеме како треба и каде треба додека на машките се треба да им се нацрта е сега тоа незначи дека сите треба да станеме лезбејки но која може и која има доверлива особа со која може одвреме навреме да го прави тоа т.е да се издува мислам дека и со самото тоа ке ја освежи и врската со партнерот.
Да,дефинитивно би сакала да пробам...некако ме привлекува самата помисла да имам секс со женско...се надевам ке ми се оствари еден ден
па нетреба само да се надеваш туку и треба да се потрудиш за да ти се оствари и не еден ден туку ако може уште утре знаеш како викаат што мозеш денес не оставај за утре.
Сум имала секс со мажи, но сексот со жена повеќе ме возбудува. Сум имала секс со женско, имам и ќе имам. Не е дека сум имала само нежен секс со девојка. Сум имала и груб Барем си знаеме што и како сакаме Секс со жена со сите "реквизити" (дилда, страп он, вибратори... итн)