Нормално дека нема да трпиш секого... ама не се сите 'лоши'... Не знаев за гулабот... Ама Тесла бил ексцентричен човек... по старски 'налудничав'. Нема сигурно да се водиме по екстремни случаи и според нив да носиме заклучок: Да, нема ништо реално во љубовта.
exactly,така е,браво,хахахахахаха,ц ц ц ,ако оди се по убедување кај ни е крајот,конкретно за мене си го погрешил/а човекот кој се "самоубедува" посебно за љубов хахаххахаха,што ќе си чукам глава секој ден и ноќ да се убедувам колку нештото го сакам,а бес во гради да ми врие бидејќи знам дека не е така,мислам дека е подобро да му се случат на човек работи во животот предизвикани од чувства,од родена а не модифицирана ,лажна љубов,чесно е барем човек сам со себе да е искрен што сака,нема потреба од убедувања
Не сум, сексуално и физички не ме привлекуваат жени, а долго време размислувам за едно вакво искувство. One night stand, ништо лошо не би можело да се деси, ниту пак да престане физичката и сексуална привлечност кон машки пол. ))
Читам, и не ми се верува. Господ не создал машки и женски. Покрај толку прекрасни момци, што барам со женско? Или кога ќе слушнам машко со машко. И после тоа зошто сме немажени / неженети. Од како се укина војската отидоа во аут машките. Девојки што останаа немажени застранија и дел од нив, се свртеа кон жени.
Jas sum probala i uzivam vo toa, neznam zosto no so zensko koga sum site tocki mi gi pogoduva a i jas na partnerkata koja go pravi toa so mene, sekako jas go davam maksimumot i nea i mene da mi e ubavo haha
ако не ти влезе тоа што треба да те размрда ништо од сексот. Џабе со мазнење и со погодување точки. за така можам и сама.
Не сум пробала, ама во план сум да пробам. Со една другарка еднаш зборевме за ова и она сака да проба, се договоривме дека ќе пробаме заедно.