Ова искуство апсолутно те прави бисексуална, или ајде бар bi - curious. Сте се ,,потфатиле'' и мислиш дека не си би, сериозно? Дајте ве молам, смешни сте со изјавиве.
Тоа не те прави помалку bi-curious, не се теши. Имаш искуство со жена, да не те привлекло, немаше да имаш орален/допир со жена. Simple as that. Не си формулирала што мислиш под она ,,се потфативме" па нагодувам дека е орал. Не знам што сте правеле.
Fingering, scissoring, fisting, оral, double - side flex? Што сакаш да правиме, бирај. На располагање сум вечерва, трета смена.
Бај ќуриос ајде, ама бисексуалка не сум. Јас сум стрејт жена што уживала во друштво на друга жена исто така. Што тука не е јасно ? Да не ја натегаме сега и плеткаме околу формулација на сексуалностите. Што би рекол Б13, јас сум стрејт дама. Па ој разбери го. Ако може куче да јаде овошје и зеленчук и тоа да не го прави омнивор, можам и јас да пробам пичка без да ме етикетираш ко бисексуалка
Јас да сакав да дадам објаснување во детали, ќе дадев. Тука твоја имагинација да распалувам нема Туку, што е оваа навала в инбокс ? 9 членки одеднаш. Загорени девојки ?
Не се девојки, момци се. Се преправаат дека се жени, пријави ги. Спојлер Многу станал досаден форумот, општо овака, не важи за членкава.
Нема воопшто потреба да се етикетира. Не можеш да кажеш какво искуство нејзе ја прави тоа и тоа. Јас ако испијам две пијачки у кафич не ме прави алкохоличар. Дај те молам, луѓе ради вакви етикетирања се срамат да признаат работи, за некој да не ги етикетира ко лезбо, геј и не знам ти што. Излишно е.
@VoodooGirl Сексуалноста е многу повеќе од две пијачки во кафуле. Таа ја претставува и определува човековата личност. Не е етикетирањето проблем, туку автохомофобичната негација од страна на членката - неприфаќањето на себе си.