Добро, постои сексуална определба што моментално не ми текнува како точно гласеше, каде сто стрејт луѓе имаат from time to time геј секс. Што не се декларираат ниту како би ниту како геј. Туку се стрејт нешто нешто....
туку се би... И јас не сум имала секс со жена ... пфф... чеј да пресметам Да 18 години Ама би сум .. би-кјуриос де.. ама би
Џендер флуид ново компонирани дефиниции. Знам на што мислиш, ама прогресивната психологија ги одбива, затоа не се легитимни. Те привлекува жена - би си. Сакаш да пробаш со жена - би ќуриус си или скроз би. Нема потреба од компликации. Не е етикета тоа башка, доживувана е како таква поради неприфаќањето на себе си како што пишав погоре.
18 години? Не разочарувај и ти сега. Од секогаш те замислував како алфа домино кокетерка, и со мажи и со жени. Такви ти се физикусот, енергијата, харизмата.. Ако јас се прашувам, мора да се надокнадат тие 18 години некако.
Па и другото е вадење муабет, од кај знаат другите што се дешава кај Вајлд у кревет, ваљда не им светеле за време на чинот
Ако јас сам кажам дека сум имал нешто со машко и околината почне да ме класифицира како педер, а без притоа да ги знае моите желби и потреби (што и не д нивна работа) за општење и со двата пола, тогаш е етикетирање. А ако почнат неосновани муабети и трачеви е тогаш е вадење муабет, според мене.
Друже за мене не е етикета кога се алудира на сексуална определба, ништо не е страшно ни срамно некој да е би, геј, лез.Етикета е да те праат лопов, убиец и тако даље
Во мојот кревет, моментално ништо не се случува Не се притресувајте толку... Многу ми е гајле некој како ќе ме наречел и шо ќе си мислел.. Ја поминав та фаза ко имав 18 години.. Сега, к*р ми е-двор ми е.. Многу драма од се' се прај... Нема потреба Може и сексуалноста да биде етикетирање, доколку е во негативна смисла кажано.. ама не е ова час по Македонски.. Туку муабет за две жени (или повеќе) шо се пердашат