Исклучок, апсолутно. Они се верници. Кога попот ќе ја крене мантијата у недела, на сопругот сите гревови ќе му бидат простени. Дури и непрофаното хомосексуално семе исфрлено во утробата на жената. - Јust for the record, that's what he said.
А го охрабруваш фактот што животни напаѓаат и јадат туѓи бебиња? Што женки раѓаат и ги напуштаат малите новороденчиња (на пример мачките) и ред други примери во природата. Јебеш га, не може да биде се така совршено во природата... Секакви глупости се изначитав на темава.
Ако е геј детето сигурно е од друг склепано. Гарант со друг има идено курвата. Праф алфа Балкански муж со лажиче од макијато меѓу зуби и клуч со BMW привезок не може геј дете да има. Генетика е тоа.
Џолин, ела да те пољубам у раздељак за оваа мудра религиска досетка. За овој потсетник од прв семестар филозофија. Thanks for bringin it up. Ај те частам џигери сеа.
Nope. They come in all shapes and sizes, my dear Kate. Со бмв, nerd очила, мантии, како убави момци, ружни, развиени, мускулести, слаби, доминантни, инфериорни.. Патријархат во сите нијанси на сиво.
Не знам, ама јас би со сите вас. Денес сум некако така, флуидно расположена. Статус на сандаче за непристојни понуди: open.
Што бараат мажиштата големи тука бе? Темата за нас е Ајт сиктер стручњаци, ако сакам да се ебам со женско, that's how it's gonna be. @Annath
Говориш за убиство и напуштање на бебиња, природата е сурова, но јас не би сакал да живеам во свет во кој некои пингвини никогаш нема да дознаат кои им се вистинските родители. Дали ти би сакала да живееш во таков свет?