Се облекуваат онака ко што се чуствуваат. Ако тој ден се осеќаме секси облекуваме нешто со што ќе привлечеме внимание било на машко или женско. А не само на машко. Јас што сум хетеро и не ме привлекуваат жени на сексуален начин, знам да е завртам по атрактивна жена. Така да , не си ласкајте дека заради вас мажите се малтретираме на 10 ка штикла.
Помеѓу твојот текст и текстот на тој што коментираше и нема некоја разлика, сигурна си дека целосно го прочита?
Da I vekje sum imala. Mlada devojka sum i imam 21 gidina. Moran da priznaam deka e tesko da se zapoznae devojka/zena. Sramezliva sum koga se raboti za istiot pol. Mnogu pati sum bila i prevarena preku mazi sto se pretstavuvaat kako zeni preku internet. Sum za sirenje na novi poznanstva, ako nekoj ima sovet da mi dade kako da go napravam to bi mi bilo milo mnogu. Pozdrav lugjenca.
абре жени...девојчиња итн...не очајувајте.... ако тие машките не го презимаат првиот цекор...најдете начин... не се заблудувајте во нивната несигурност.... баталете тие геј работи .... едноставно најдете начин да ги кажете суптилно... знаенјето е сила и моќ ///
==== ако знаеш подобро кажи им.. секако да те потсетам напоменија репродукцијата ...како морална вредност... на адекватна индивидуа,,,
Така е бе златна. Еден маж не остана таков сигурен, мажествен, што знае да го превземе првиот чокер. Абре порано се знаело што е прав муж, ќе крене рака, ќе викне, силен и моќен. Од ова маживе денес жениве се испопедерчија, се е отидено у неповрат. (Да ми извини ЛГБТ заедницата).