не знам, би разбрал донекаде женско со женско, али м со м никогаш, погнасно нешто немаа.. баш ме интересира како размислуваат женските за тоа
Јас баш мислам дека сакаш да пробаш и затоа прашуваш. Моето мислење е дека секој треба да го прави тоа што го сака и не ми е воопшто гадно кога е со желба од двете страни.
ти можеш да мислиш што сакаш, демократија.. а тоа дека секој треба да го прави тоа што сака не држи баш вода, еве на пример ти сакаш да го правиш тоа со куче, во ред ќе биде тоа!?!? мислам ако е обострано.
Solo here Значи премногу далеку замина ти со споредбиве,пред некое време имав пишано,но во ред,ќе се повторам.Зборуваме за две интелигентни битиа,ху-ма-но-и-ди! А не животни! Каде одлуката,желбата,страстите,дејствијата се обострани,по своја воља! Значи,се разбираме,ваљда,а ако веќе си некоја животиња,тогаш не верувам дека ќе ме разбереш,но со оглед што гледам дека знаеш да пишуваш,не си,па затоа ти се обраќам in Quote!
Јас па се чудам,зошто воопшто се трудат да разберат,работи кои не ги засегаат и не ги привлекуваат. Ма не трошам бре време и мозочни ќелии да бистрам мистерии на универзумов зошто сме некои бели,други црни,трети жолти ,зошто на некој му е поголем,на друг помал,или некоја е тесна ,друга широка! Природата си има свој тек,да не бевме и ние дел од оваа природа,верувам дека немаше ни да постоиме,Бог не греши!
Најпријателски ви препорачувам да се држите до темата за да не мора да бришам караници по вас. Имате ЛП за решавање на недоразбирања и навреди.
@dfsa баниран си од темата на 7 дена. И покрај предупредувањето си продолжи со ист муабет. Олади малку со вжештените напади..
Сум била вo врскa сo девoјкa речиси 3 гoдини и верувајте сеуште мислaм нa неa пoнекoгaш иaкo сум мaженa и имaм бебе
браво за искреноста,сепак не се малце 3 год.да споделиш со некој,без оглед дали е тоа машко или женско,една од причините да помислиме некогаш е и токму тоа.Јас исто сум имала неколку врски кои ги пуштив од раце,само да би створиле семејство,сепак преголем беше притисокот порано,имаше и случка каде на сила ми ја омажија,сепак никогаш повторно не би да ја испуштам некоја која би ја љубела,сега се полабави околностите сепак,а и луѓево некако се по open minded,за разлика од тогашното лудило. Btw,мило ми е за тебе ,големо да расти бебулето
Убaвo беше дoдекa трaеше, и ние имaвме притисoк aмa си решивме сaмo ние две сме си и тoa е тoa, и сo тaткo ми и сo брaт ми не прaвев муaбет. Нo пoсле некoе време пoчнaвме многу дa се кaрaме, декa јaс сaмo сo мaжи сум билa дo пред неa и немaше мнoгу доверба, a oнa пак мнoгу пиеше и не влијаеше тoa баш дoбрo нa неa. Секoјa врскa си имa и дoбри и лoши стрaни, сепaк темaвa е зa oднoси a oднoси сo женскo се нештo пoсебнo дефинитивнo, убaвo искуствo вo секoј случaј