Мене ми се има пуштано женско ,беше многу убава и разочарана од машките и не ми се веруваше дека ми се пушта ,и ја блокирав и кажав тоа не е за мене иначе по темата не одобрувам не ми е природно ,не сум опенмајд а по карактер не би осудила некого во смисла да го критикувам до краен степен секој одлучува за себе ако се решил на тоа е негово право
и со девојката некое време разговарав но откако видов тера по свое ја блокирав оти нема потреба од комуникација кога нејќев ништо.прво разговарам а ако некој не прифаќа не ,мора да се блокира тоа
а што ако се обиде ти ја/го одбиеш и потоа вели добро се обидов, може ли како пријателски да пишуваме?
оние кои стоеле на зборот ги дружам не сум нефер ,имало и такви но оние кои претерале одма добиваат блок. не чини да е некој нападен нели ?зависи и до тоа во каков однос сум со дадената личност
bravo! Spored ova sto go procitav,bravo za principot po koj se postavuvas kon lugjeto! Jas sum lezz,no i mene da mi prekipe od nekoja ,ne da e zensko,sto saka neka e,ako nema razbiranje,blokot e lek.I niti blokiram maski zatoa sto se maski.Se e do nacinot na odnesuvanje na x osoba.
Pred dolgi godini imav dvegodisna vrska so zena so koja i ziveevme.zaedno..preubavo i posebno cuvstvo i iskustvo..i den denes sme priajtelki iako jas mazena so deca, taa vo dr.vrska so zena ... Seksot so zena e poseben i dozivuvas drug vid na vozbuda i iskustvo...