Chesto razmisluvam za toa kako bi bil seksot so zhena. Sakam da probam da, no neznam shto da ochekuvam. Sigurna sum deka nema da bide isto kako so mashko. No mislam deka treba da se proba
А зошто? Ако е некоја бисексуалка или лезбејка, што е толку гадно да лижеш женски полов орган? И мажите ли треба да повраќаат? Сироти тие
Сакаш да кажеш хомофоб. Не си антилезбејка, хомофоб си. И да, лезбејски секс постои и се случува, можеш ида се убиеш од повраќање. На страна играчки, никогаш не си имала непенетративен однос со маж? Сирота ти...
Тоа што некоја девојка не сака секс со жена не ја прави хомофоб. Јас не би имала никогаш ама не ми сметаат тие особи и немам ништо против. @DAngel што е тоа битно дали имала или немала?
Тоа што не сака секс ос женско не ја прави хомофоб. Тоа што ѝ се гади од помислата две жени да имаат секс ја прави.
Навистина не ја гледаш разликата @Kimberly11 ? Ова е сосема во ред напишано мислење. Никој нема да реагира на ова. А од друга страна, ова е хомофобија.
Во ред е девојче, има лекови против повраќање ако ти се повраќа, аман не се тревожи Чиниш те натера некој, па повраќаш, клоци маваш и се згадуваш.. Уживај, терај си свој живот, остави ги анти-анти- лезбејките да тераат свој..