НИКАКО!!!!! Добро бе, машките нормално дека би сакале. Но што е со женските? Како може женските да имаат сексуален однос со ист пол?????!!!! Ми се повраќа кога ќе ми испадне на интернет како се венчале два исти пола и како се бакнуваат... Па уште и два исти пола имаат и сексуален однос . Зошто Господ создал и машки и женски пол?!!!! До каде ќе оди овој свет.... Господ да ни е на помош....
Ако земе секој маж на оваа планета да се размножува со секоја жена на оваа планета ќе нема место и на Марс за нас. Љубовта е љубов. Што лично ти смета тебе истополова љубов?
Зарем на секој сексуален однос од два различни пола, жената забременува? Ако толку многу ти се допаѓа истополовиот однос, на оваа планета има лезбејки колку што ти душа сака (доколку си женско). Ако толку многу сакаш да имаш однос со ист пол (машки) имаш педери на оваа планета колку што ти душа сака (доколку си машко). Само мене не ми е јасно како се изведува тој однос женско со женско ..
Не, нема да гледам такви одвратни работи. Како тоа као и секој секс? Женските имаат ли алат за да прават така како машките?
Секс не е само со "алат". Има многу начини да се има секс, ако не си запознаена со нив тоа е твој недостаток. Инаку лезбејки можат да си купат дилдо не им се секирај.
Искрено те жалам ако единствен начин да доживееш оргазам ти е машки алат. Си доживеала некогаш оргазам? Знаеш што е оргазам?
Знам, имав напишано дека се познава дека не знаат што да прават со вишокот време од кога им поместија школо, ама избришано ми е мислењето.
Даа Штета што кај нас многу уште се Close-minded, исто и на темава коментари хомофобични колку сакаш. Па ова ,, машко си е машко '' loll . Мене ете одвратно ми е со машко, одбивни ми биле отсекогаш колку и да се трудев да бидам со некој, never again.
Epa zosto togas ne gi razbirate i tie sto sakat samo maski i sto im e odvratno so zeni? Mene licno voopsto ne me privlekuvaat zeni.. ama nemam problem ako nekoi sakaat.
Мислев на коментари од типот, одвратно му било, не било нормално, не можело да се замени машкото и сл. Инаку ве разбираме и исто немаме проблем, да мене лично ми е одвратно ако јас го правам тоа, не дека ми смета или ми е одвратно да гледам хетеро пар на улица. Ако излезеш со некој од ист пол добиваш коментари и дофрлувања што никогаш не би ги добил ако си со спротивниот пол, па тоа фрустрира малку
повеќето од тие што одговарате дека не сакате и продолжувате со “гадно” било “анти лезбејки” сте биле, “машко си било машко”, отварате дискусии кои се оттргнуваат од темава. Се докажувате со хомофобијата, а другите се противите и објаснувате што како треба иако е очигледно дека хомофоб нема да разубедиш со разум бидејќи самите аргументи не им се базирани врз логика. У секој случај, ова НЕ е темата за дискусија на хомофобија. Многу го должите со расправиите и самото тоа е хомофобично бидејќи ги намалува искуствата на лезбејките/wlw на исклучително поврзани со хомофобија. Хомофобијата треба да се дискутира, но ова не е темата за тоа. Земајќи во предвид дека во делот за љубов и секс од толку теми нема ни една за лезбејки/wlw освен оваа, а и тие во кои не се специфицира за врска/секс со машко се претспоставува дека тоа е темата, значи дека wlw немаат место во категоријата за љубов и секс. Значи, ова е единствената тема кај што лезбејки/wlw можат да пишуваат за нивните искуства. Освен тоа, иако насловот е буквално “Секс со женско: да или не” стварно не знам што корисно добива темава ако пишете само “не.”