Мене целата галерија од телефонот ми е преполна со голи женски.Звучи смешно знам,но многу ме привлекуваат девојки.Не сум лезбејка бидејќи имам односи со машки но можеби сум бисексуалка.Дефинитивно би пробала секс со девојка:тројка две женски и едно машко.
Стар мој пост. Апдејт: Сега сум open minded за многу работи, со машки партнер, но не и за секс со женско. Не би пробала, не сакам.
Ве читам од многу одамна, но сега решив и јас да се приклучам на темава .. Досега немам кажано на никој, бидејќи сум мажена си ужива во сексот со маж за тоа немам никаов проблем.. Но очајно сакам да пробам со жена, како старем,желбата за секс со жена ми се зголемува се повеќе, често пати си пуштам порнич со лезбејки и онака ептен се унесувам као да имам секс со жена од кога ќе се задоволам (сама) ми пројдува.. Сум имала прилики многу но некако ми било страв да кажам дека ја имам таа желба па макар и да се излапам само Се надевам еден ден ќе ми се оствари желбата. Се извинувам за големиот пост , знам дека ќе ме критикувате , но верувам дека не сум единствена!
Ja pa mislam deka nema da te iskritikuva nikoj i nikoja tuka bas , citaj mislenja ima mnogu clenki koi se na tvoe mislenje a i zs da te kritikuva nekoj toa si e tvoj izbor i tvoj zivot i tvoja odluka