Тоа колку е познат влијае на квалитетот на сексот па криво би ми било ако пропуштам? Гревови ние неизживеани... Кукате како не можете да коментирате на вакви теми од манијаци, ама кога вие го правите истото, океј е...
Како бе така лагано би легнале со некој после два реда муабет сврзани? Не ви е малце страв, не би се осеќале непријатно?
Мислам дека во ваков случај не станува збор за нешто сериозно туку за забава ии тука не е важно каков е како личност туку моменталните искри и тоа не е поврзано со љубов. Јас размислувам како тебе но со исклучок на тип со кој имам прекрасни фантазии за секс.. иако не сум тој тип девојка некогаш нагонот преовладува
Е страшно, ама и стравот придонесува на возбудата, затоа што се лачи адреналин. "I'm panicking, but in a good way" - Horrible bosses
Секс со непозната бидејќи сум машко да ми се има случено неколку пати бидејќи сум авантурист по природа ама сепак треба да ми се допаѓа физички си имам тука критериум и секако кондом за мене возбудливо за други незнам пробајте незнаете што пропуштате
Зашто бе страв? Мислам, не е дека баш мора кај него дома или во непознат правец, негде кај што ако се дереш ќе те чујат Непријатно не знам зошто би било, не познавам околу мене народ што не го практикувал пред/измеѓу врски, да не е досадно
Се плашам и се срамам првиот пат, секогаш. ... шо знам, така ми иди. Првиот пат ко имавме тројка, ко во бунило бев.
Оти ма? Сеа сме у законски и незаконски / брачни и вонбрачни моногамни врски, ама да сме си сингл, шо да не? Не ќе седиме така вечно
Мислам дека веќе дојде време кај што треба конечно да го оставиме терминот "дава-недава" во претходнава декада.
Ај Вајлд ќе ти каже за помагалото дали го бива ОвиЈа работи биваат у младост. Сега веќе, кој кук, кој струк го боли, па од промаја ушината не можеш на лево, па тој ишијас имал не можел вака...