мене ми е критериум да е зафатен. Ако е слободен, поголема е шансата да се 'заљуби' и да ми прај проблеми. Со тие во брак, сигурна сум. Врска неќат. Сакаат секс.
Офтопик, ама немам намера во живот да се плеткам со оженети, освен ако не е крупна риба во игра, селебрити, нешто од таков калибар. Приметив и дека не се ни палам на рандом оженети. Би требало да е не знам кој за да ми привлече внимание. А ти како сакаш, мене не ми пречи.
Лично, не можам да разберам како секс со непознат може да е подобар секс од оној со партнер кој ти ги знае сите копчиња и со кој се осеќаш удобно.
Ех... сеа... И јас сакам да го опнам Џејсон Момоа. Ама, то тешко. Има секаде релативно 'забавни' дечки, шо знат да ти го 'напрат филмот'. Поќето не... ама се наоѓа по некој. Е ко ќе најдиш таков, се преминува во акција. Ново бе. Ко нов 'поклон' да си добил. Ново место да си посетил... Интересно мој да биди. Не секогаш... ама некогаш
Па скроз со непозната не. Подобро би ми било доколку пред тоа се знаеме барем малку и имаме разменето неколку муабети