секс со непознат дечкоо..хмм...даа тогаш дечко ми ме изневери јас се изнервирав одам во еден кафиц првиот со го видов му викам *ништо не зборувај ништо само трргнувај јас и ти в кревет одма* и така
Никогаш не би се одлучила на ваков чекор, ма колку и да ме привлекува дечкото во моментов, бидејки кога ке размислам какви болести, инфекции и бактерии постојат. Несакам да ризикувам
Еве јас сум непознат дечко за сите вас... сите женски можете слободно да имате секс со мене, па ќе имате материјал за пишување на оваа тема. Заборавив, потребно ви е “жртвата“ одредено време да ја знаете и емоционално колку толку да се поврзете за да можете да се впуштите во секс и да ви биде поубаво, постраствено и послатко. Women...
никогаш во живот не би направила вакво нешто само кога ќе ми текне колку болести инфекции и разни бактерии постојат не не нема шанси
Под секс со непознат подразбирам секс како од филмот „Љубов во време на колера“ кога го грабна една на бродот во една црна темница, го изнасекса човекот, после го исфрли, а овој не успеа ни фаца да и види. Ако се одлучам за секс со непознат, ќе го направам тоа под некој мост, во темно , ќе грабнам некој рандом. Ни он мене, ни ја него да го знам. Понепознато здравје
секс со непозната секогаш ми се допаѓал и многу е возбудувачки ама битно е веќе да не имам контакт со женската со која сум имал секс
Уште една глупост на современото време или последица на Холивудските филмови. Полека но сигурно стануваме полоши и од животните. Дури ни тие не се парат доколку не се познаваат. И внимателно си одбираат соодветна женка или мажјак. Всушност, сте се запрашале ли зошто само меѓу луѓето има сексуално преносливи болести од кои се умира, а меѓу животните такво нешто нема??? Полоши сме од нив...
Незнам за други.. Но мене доколку ме привлече дечкото, би се впуштила во една ваква авантура А и не гледам ништо лошо во тоа.. Секако ке си користи заштита , и тоа е тоа... The Fun can Begin
сексот ваков е баш сладок си праиш секс и секој на свој пат сум пробал неколку пати ваков секс и баш е жежок сексот ваков просто уживаш ама со заштита се разбира
Никогаш. Што ќе се случи ако се веќе сте дојдени до секс а тој нема кондом, напалени нема да му ја многу мислите и потоа? Или ако ви пукне кондомот и останете бремена??? А тогаш?? Не е се играчка.
Знаеш кој можеш да најдеш под мост? Или бездомник или наркоман, трето нема. Само пази на тоа иглите да не згазнеш некоја.. Коа ке видиш зараза загарантирана, дал од иглата, дал од дотичниот.
Сум имал вакви искуства, ама што знам интересен е тој наплив на страсти, паѓа апсолутно добар секс, ама секогаш е тука она што ја копка совеста: знаејќи во какво време живееме кај што има еден тон преносливи болести и глупости, боље еден секс помалце него да закачиш нешто па да не знаеш главата кај ти е. И не е кондомот сто процентна заштита, не е само ХИВ пренослива болест. Има многу заебанции, среќа не сум осетил на своја кожа, ама го јаделе стапот блиски луѓе кои не обрнуваат многу внимание на тие работи
за со непознат дечко незнам..ама со непозната девојка..сум си поминал добро..и тоа повеќе пати..кога најмалку очекуваш..најубаво си поминуваш..