Зошто си ја измачуваш душичката? Зошто не пробаш и со дечко, па така ќе знаеш. Те читам вака си велам душиче ќе си проживее без да дознае, а меѓу редови те читам дека си многу љубопитен авантурист, па би било штета да не испробаш се. Од кај знаеш, и самиот велиш дека кога најмалку очекуваш...најубаво си поминуваш А на која возраст си?
Никогаш не би ни помислила, а не да се осмелам со некој што не го познавам да имам секс!!! Бидејќи не се сметам себе си за лесна девојка што може да ја има секој кој што ќе ја посака.
Би сакала да пробам ако кон некој странец почувствувам силна привлечност, но секако со заштита, бидејќи секакви болести и инфекции има денес.
Каква глупост е насловов, ех до кај оди светов. Ни сум имала, ни пак ќе имам, жалам не живеам во толку модерен американски филмски свет.
Никогаш нема да имам и да сакам.Никој не знае кој што носи во себе не дај боже да има болест па за една вечер уживање,цел живот да ме кошта
Имав само еднаш вакво искуство. Се запознавме, разговаравме, но лични работи не споделувавме. И двајцата бевме пивнати, почнавме да флертуваме и знаевме дека и двајцата сакаме. Бевме блиску до мојата канцеларија и отидовме таму да и покажам што како работам.. и тука се опуштивме. Се беше брзо и страствено, и малку агресивно. Сексот беше одличен, ама на крај не ми даде ни телефон ни фејсбук ни ништо. Исчезна, не ја видов повторно, а можеби и подобро така. Ме мачи само дали беше мажена и дали ме искористи мене за да го извара мажот и.
Ех де, ситуацијата си го направи своето... не верувам дека она беше нешто посебно за да ја бараш низ цел свет
Да бе низ цел свет ова е Македонија или сигурно сте од ист град не е од Нигерија.Може таа ке те побара ти ја знае канцеларијата си и ја покажал , или ако и го знаеш името и што работи има фб ке ја најдеш.Ако не ти била толку посебна па верувај си во тоа дека може е и мажена.
Ниси нормалан жими на комшијата магарето.Ај спиј касно е за тебе.Жешко е не се покривај А и на оваа жешко време не се гушка да си знаеш/не го барај невозможното
Koga ja vidov temata se zacudiv..pa i mislenjata,poveketo ste ZA Jas ne sum tolku sovremena izgleda nikogas ne bi imala ni pak bi sakala takvo iskustvo.