За секс не би се согласила онака со 1 час познанство, но ми се има случено мување и петинг, во студентските денови се разбира на летен одмор каде што никој ниту познава некого ниту го интересира нешто освен добар провод.
Јебале вас и авантури и Холивуд. Глејте фатете некој трипер, гонореа, па тек тогаш ќе ви стане узбудливо. Сешто по светов...
Стара добра Десанка секогаш е добра. )) Али . жена си е жена .... Прибирам превише... понекогаш и од милосрдие го давам, ама ретко...
Не ми е јасно едно: 1. Сите машки се изјаснија со „ДА“ 2. Сите женски се изјаснија со „Не дај Боже инфекција да закачам“ Каде прочитавте дека мажите не се имуни на инфекции? П.С. Ако имам таква потреба или таков моментален vibe, не верувам дека не би направила такво нешто. Свесна сум дека ако сакам можам да понудам многу повеќе од секс, ама во тој момент не сакам. И тоа ме прави свесна и со свое јас. А на крају крајева:
Постои разлика од еднаш два пути, до барање ваква забава постојано во неограничени количини, каде чувствата и емоциите стануваат непознат поим. Патем, твојава ''статистика'' не покажува колку жените се конзервативни во однос на сексот, туку колку се претпазливи, или едноставно колку не им се допаѓа ваквиот тип однос. Воедно, сакале ние или не, сексот со непозната личност многу зборува и за човековата душевна длабочина и способност за емпатија, како и контрола врз сопствените страсти, кои во најмала би биле површни и плитки доколку зачестуваат ваквите пориви.
Ако е категорично да, проследено со ''дај у неограничени количи'' плитки се. Само малку треба по мислењава да им проборичкаш за да воочиш во која категорија се најактивни, и какви се нивните мислења што се тиче секс.
nema nisto loso vo simulacija na impregnacija nitu pak moze da se zeme kako soodveten reper za diagnoza na psihopatizam ako se zemat u predvid fizioloskite karakteristiki mazite imaat pomal 'trosok' pri seksualniot akt [nikogas nema da zaglavi so 'parazit' 9 eseci u nego, i e ploden pogolem del od zivotot otkolku zenite] ovie 'rizici' iako se skoro nadminati sepak ponekogas predizvikuvaat nazadna racionalizacija kako i izgovor za propaganda od tipot seksot e los na kraj se vo ova ne gi sopira zenite so im e polesno da bidat nadvor od vrska da mu vlezat na onoj so bil najblisku ili nekoj so dolgo vreme prael perormans pred niv pa sega im e polesno da racionaliziraat i da go iskoristat za osloboduvanje na ventilot za pritisok /// ako nekoj rece deka one night stand e losa rabota he's full of it
Досега многупати сум се нашла во ваква ситуација(магнет сум за вакви мажи,според мене погрешни а,ни самата незнам зошто)Имало ситуации и моменти кога малку фалело да ме понесат страста и возбудата..но ,во последен момент сум се повлекувала.По природа сум ултра претпазлива личност и,не би сакала животот да ми стане како епизода од криминал мајндс..па плус и да закачам некоја инфекција или непланирана бременост.Иначе се сложувам во целост со мислењето на Валерин за мене сексот е =на љубов и ништо помалку!Не сакам никаков вид на површност за мене се битни длабочината,интимноста и емоциите во сексот.