На одмор да. Дечкото беше од Србија, се запознавме на плажа. Имавме одличен секс вечерта. И траеше тоа додека не си заминавме. После една година бев кај него на гости, и мислам дека освен сексуална никаква друга привлечност и не постоеше. Беше скоро и невозможно да одржуваме врска на далечина. Можеби и не сакавме двајцата. После изгубивме контакт. Денес немам никаков контакт поминало доста време. Веројатно имаме и двајцата само убаво искуство и уживање.
-Не ми се случило, не беше незгода... намерно беше -Немам ништо против. -Ок ми е. -Ако ти е ќеф go for it *Напомена: Користете кондом!
дали темава треба да се преименува во „секс со непознат партнер-ка“? бидејќи непознат дечко е строга применливост за хетеросексуалци, а исклучува л од лгбт (не исклучува г, б и т).
Најјаки ми се овие што се убацуваат во нечии одлуки. - Не сакам јас тоа. - Еј штета за тебе, што пропушташ, треба да сакаш. Не значи ако некој нешто направил и му било добро, дека тоа е добро за сите.
Бар цитирај ме следен пат кога веќе коментираш нечие мислење. Иначе, да, стојам на тоа дека секоја жена барем еднаш треба да проба, пред брак. Што не значи дека заговарам промискуитет. Секој нека прави како што му одговара.
Така функционира општо се денес. Ако не пушиш си глупав. Ако не пиеш си глупав. Ако немаш секс со непознати незнаеш што пропушташ. Ако не пушиш трева си затуцан и така натаму. Општо се е изопачено.