Ете тоа го премолчев што сега го напиша. И се согласувам но затоа е убаво да се сподели искуството нели да поднаучиме и ние помладиве хахах
Така си е мама се е убаво и е во граници на нормала, на природност, на присебност и уште како ли да кажам кога е во усогласеност со годините, термините на човечност и био часовник. Инаку не би постоеле термините батко, чичко, дедо, дадо, тетко, стрино бабо нели
Сум имала секс со повозрасен. Најстариот беше 41 (женет). Точно 20 години повеќе од мене Возбудливо беше. Тој сакаше редовно да имаме секс, ама мене ми беше страв да не се дознае и да си го искомплицирам животот. Па затоа само 3 пати имавме Го прашав зошто бара секс, зарем жена му не го задоволува. Ми кажа дека жена му не била многу креативна во сексот, дека била многу класична, не сакала перверзии, анален, орален. Не дека го оправдувам, ама па и она мора малку да биде поотворена и покреативна во сексот.
Не го оправдуваш, а не еднаш туку 3 пати си била со него Па ете додека постојат такви ко тебе, нема таа што да се труди да биде покреативна. И Барем ако бараш постари оди со некој што нема жена и деца, а не бракови да растураш па и уште горда си на тоа
Ќе ме избришат ама морав...девојче он бил спремен да ти каже и дека магарето лета. Не се грижи за жена му ти
Таквите мажи си ги почитуваат жените дома, само тоа да знаеш. Не сум меродавна да те обвинувам, и нема да ти држам предавања, само да ти кажам дека глумат лудило таквите мажи и СЕ ќе кажат само за да го добијат тоа што наводно го немаат дома.
Реков дека не го оправдувам, а не дека бил лош во сексот. Тоа што тој си има жена и и е неверен на неа, тоа си е негова работа. Јас не го терав да имаме секс, туку тој иницираше и тој инсистираше. Тој го превзема првиот чекор и сите наредни. Ок, јас се сложив, ама тоа не значи дека јас растурам бракови. Ако не бев јас, ќе беше некоја друга.
Сигурен сум дека ако не бил тој ќе беше братов ninja35, па дури и подобро би поминала мислам дека со братов одколку со тој.
Не, ич не значи дека растураш бракови, само се плеткаш кај што не ти е место Добро нема слободни дечки па мора со женети да одите. Ако била друга нека си била, зошто па ти да бидеш тој натрапник? Ајде и ти кога ќе бидеш во брак, па маж ти кога ќе оди со 20 годишни ќе видиш тогаш дали си креативна, дали тој или девојката го презела првиот чекор. Плеткај се сега секаде, после ќе ја акаш главата во ѕид.
Не ја обвинувај и неплукај без врска,таа никој неповредува.Неможеш да очекуваш да има осет и чувства кон некој што не го познава-жена му на пр.
Ќе ја обвинувам, и не само неа туку и сите други така што се плеткаат со женети мажи. Ги обвинувам и тие што се плеткаат во врски, ама не е толку страшно колку со женет да одиш. Не се очекува од неа и таквите ко неа да имаат чувства, доволно е малку осет и човечност.
А тие што дозволиле дечкото или мажот да бидат доведени до таа фаза за да побараат задоволување на потребите кај друга...тие? зошто мажот посегнал по друга, што му недостасувало од таа што ја има...
Прво, ако сака тој може да ја тргне бурмата и да ми каже дека не е женет. И ако жена му не го проверила дали тој е верен туку одма рипнала у брак заради убавина или пари или не знам што, тоа си е нејзин проблем. Ако не сакате мажите да ве вараат, тогаш барајте некои со такви вредности, некои посветени верници или не знам што, а не да ги хејтате тие што имаат секс со нив како мене на пример
Ајде сега уште изневерената ќе испадне крива на крај Му недостасувало памет на тој "маж" што посегнал по друга да оди. Ако не му е нешто по ќеф тогаш постои развод, па нека се ослободи и што сака нека прави.