Осет ќе бараш од сопругот,т.е изневерувачот во случајов.Ако тој нема респект спрема сопствената сопруга,зашто би имала девојкава???
@JollyGirl , напразно се објаснуваш и очекуваш некој кој ти вели дека тој барал,тој иницирал, тој сакал она само се согласила да има осет. Таа нема памет, не па осет. Шо ти е. Батали глупости не си расипувај ден со туѓи срања и прања.
Uste malku fali da procitam deka soprugata e vinovna zaradi toa sto mazot ja izneveruva so nekoja si treta..
Е арно де, девојката сама во гаќи не му се пикнала. И да имала во план, а тој да не сака - ништо од сексот. Не берете туѓо гајле, девојчето само се пофали, па нека остане на тоа.
Да бе, навистина...темата е Секс со повозрасен а не Фемина женски манастир... Сепак, моралните норми треба да се искажат во друга соодветна тема а не во тема за секс
Mislam deka e podobro da preminete vo temite za neverstva. Iako prikaznava mi deluva kako izmislena Koja e taa shto otvoreno kje si pishe deka i e ok da ide so zheneti mazhi i kakva korist ima da se otvora koga znae odnapred shto kje i kazhat, istava diskusija se vodela vekje stranici unazad (iako e off topic). Ova mi lichi na taktika za privlekuvanje vnimanie, ali u redu.
А бе мислам дека девојчево уплав фати и сепуштија како стршлени, или пак подмочува нстрана и си вели што ви е бре чувајтеси ги мажињата има многу како мене хаха
Ја само процедурално да се убацам.. Имав со +13 од мене, и не ми го направи меракот баш, а можда и дека јас имав преголеми очекувања...некако не беше како по порничине Иначе јас 25, она 38.
И да е измислен муабетот, не дека тоа не се случува воопшто. Неверства имало и ќе има, а најинтересно е тоа што ништо не може да се направи по тоа прашање. Морал? Секој одговара за своите постапки. П. С. Не е ова прва тема во која се јавуваат душебрижниците кои се ептен добри во солење памет.
Decki ajde malce polabavo Ima drugi tema za "moraliziranje" Sekoj tuka ima pravo da kaze shto saka,bez da bide osuduvan..Ispaga deka mazot cveke bil a devojkava kurva..aham aj ne...Da ne go siluela ona ? Ona e free sho saka moze da pravi...Zenetiot e toj so ne treba "so ke posaka" da pravi..Na kraj kraeva on pred Bog vetil vernost,ne devojcevo..
Е ќути некој да разбере. Не си го расипувам денот, таман работа ако дозвилам некој виртуелно да ми го расипе денот. Туку повеќе некое дрво ќе сфати што зборувам, отколку некои личности тука. Се гледа дека е трол ама сепак знам дека постојат такви, и ете уште на крај изневерената е крива. Нема што да коментирам повеќе, нема што са зборувам со такви.
Можеби и на жена му и недостасувала нешто од тој што го има,па сигурно не посигнала по друг за да ги задоволи потребите.
Значи да ти резимирам: Ако мажот утре те изневери, од него ќе бараш одговорност, а не да и се лутиш на таа што го „маѓепсала“. Жена не може да силува маж ако тој не сака секс. Обратното секако дека е можно.
A А од каде си ти сигурна дека не посегнала, не задоволила страсти и сл. И сега е по фик мажениве со млади момчиња да се плеснат демек се во тренд уште вределе
Од кај знаеш? До сега читав во темата Брак без секс...примери и комбинации има милион. Ама пак тоа не е тема за тука