Во тезава те подржувам целосно и јас би ја формулирал обострано дали мажот изневерува или жената. Не треба да се бара вината во тие со кој изневериле туку партнерот зошто изневерил и тој да си објасни а не сите викаат по таа или тој швалерка/ швалер дека биле виновни и расипани
Слабо гордост и достоинство, слабо... Тој проблеми има со жена му, ти оди теши го со алатот во уста, биди креативна, експериментирај
Добро де не ме напаѓајте одма е бог да чува,само кажав дека не му беше на место коментарот,ако не бил задоволен од жена му да бара кај друга...Не иде тоа така. Нека биде маж,нека ја остави,па кај други нека си иде.
Ќе го направи партали, ќе го натера да мисли дека он ја силувал .... а оно обратно. Абе признај и оди кажи го на жена му, секако си во право.
Dodeka vie moralizirate tuka na temava,mozda nekoja si ja demonstrira kreativnosta vrz poloviot organ na vashiot muzh Gasete internet i pravo kaj muzh vi (ako e doma)
@Ицолгудбејбе Кој од твоите "учители" вака те зафркна , што канализираш дека креативен ум се развива со женет човек?
Naslovot e jasen, ovde ne e mesto da se diskutira za soprugi, shvalerki i deca, stvarno e dosadno. Chlenkata dojde tuka da se sporeduva so zhenata na tipot, povekje napisha za nea otkolku za nego. Bolje da mu predlozhela seks vo trojka na brachniot par, mozhebi temava kje beshe poshtedena.
Ах, мене не ми чури за твоите ставови, ама ти изгледа го дуваш одамна, оганот. Пошто си многу креативна, нали. Полека дане се одмочаш оти кој спие со туѓи пижами помочан се буди .
@ Ginger^ Shala na strana...Nekako mi stoish premnolgu feministicki nastroena ...Kako moze samo devojka da se napagja a mazot so ozneverue ne ? Kako moze ti mene tuka da me napagas deka spijam so zeneti ? So koe pravo ? Ni me znaes ni poznavas...Pojma nemas kolku "tesok zbor"e zborot "spies so zeneti "..Mozda sum nevina Ostanimi pozdravena