Se privlekuvaat da, ama delata se posilni od zborovite. Eve edno prosto prasanje, Zosto site postari generacii gi baraat mladite godini, a ne sakaat da kazah eh da bev sega 77. 77 Stara iznemoshtena baba, a 27 strojna super seki zenka, Sto e poubavo 27, 37 47, 57 ... Od iskustvo 27 bidi mi pozdraven
zosto mladite sakaat postari ? logikata e ocigledna .. od moja gledna tocka pomladite devojki sakaat postari momci bidejkji sakaat navistina dobar sex i prekrasno iskustvo ,, dokolku otides so nekoj na tvoja vozrazst kje nema nisto novo no postariot e poiskusen i sekako deka kje ti ponudi mnogu povise neli ? da ne se svatime pogresno zboruvam navekje do 5 godd razlika
Повозрасен маж знае како да "истинтра" жена во прав смисол. Со годините се зголемува и сексуалното искуство и неможе никој да ме убеди дека сексот со 20 годишен е подобар од тој со 30 или 40 годишен.
Искуството збори а не годините, не мора годините во се да бидат меродавни за искуство. Се е до практиката и тактиката
Прашање до повозрасните девојки/жени: -што ве привлекува вас кај помладите машки/мажи? Немојте да ми кажете искуство само...
Повозрасни не сакам, помлади од мене може. А во последно време сакаш несакаш се со помали си имам работа.
може кога ќе пишувате мислења за или против да напишете и возрасна граница? Не за друго да знам дали лајкови да ставам или не .