Ама што е младото? Со што те привлекува помладиот? Што има тој, а што го нема во постариот? Никој до сега не ми даде конкретен одговор.
Вака за да не се повторувам..како што кажав јас мислаm дека нема врска по стар или по млад се зависи до искуството. Хаха и еве лично за мене кажувам, кога јас бев на 18 год ме привлекуваа по стари, а сега на 28 сакам по млад. А што има младиот...што нема постариот е младо мевце де хахах
Кај повозрасните жени/девојки според мене е подобро што имаат искуство, а и посериозни се некако и старо мевце.
Mmm .."Poznavam" eden vakov macor...Dojdi da go napadneme Pa tuka ke se falime kako ni se ispolnila fantazijata..
Со повозрасен, плус 10год, да. Со помал, да одберам истава цифра од 10год. еве, не. Освен енергија, да ради целу ноч, оти не дека на нешто друго ја троши, не би имал што да ми понуди и задоволи. Да не речам детиште, нека се учи со други .
А да си го каже секој мислењето без да биде прокоментиран од некој што размислува поинаку. Ај секој за себе, стари или млади годините си летаат. Секој нека си каже моментално како размислува.
Еве, Каролина си знае. http://skopjeinfo.mk/foto-karolina-gocheva-vo-vrska-so-shest-godini-pomladiot-mihail