6 години постар од мене, дечко ми. Инаку и единствен со кој сум имала односи. Заедно сме уште. И понекогаш се прашувам како би било кога би имала и со некој друг (кога не би била заедно со дечко ми фала богу) Ама тешко се замислувам
Сите така мислат додека се заљубени. Мислат дека тој/таа е единствениот и не би можеле да се замислат со друг/а.. и кога ќе раскинат се најсмешни: Готово, ќе останам без дечко/маж до крај на животот, нема шанси јас со друг да бидам waaaa, не можам да се замислам со друг да се бакнувам или секс да имам... и после 6 месеци ги гледаш пуздер се прават со некој друг и постираат презаљубени слики на фејсбук и некои фрази од типот: Можда не си ми прв, ама ќе ми бидеш последен
Јас не реков дека ако раскинам со него ќе паднам во депресија. Боже мој ќе ми биде тешко извесен период, ама ќе помине. Само сега моментално ми е убаво вака како што е, и не се замислувам со други мажи. Инаку студирам уште и сум в студентски. Дечко ми е дипломиран и си е дома, во друг град. Сум имала шанси милиони ако сум сакала да сторам нешто... Ама не е тоа поентата
јас сум имала со 15 тина години постар но јас 25 он блиску 40 и не го гледав тоа ко разлика тогаш пошто типчето младалачко многу . И добар беше но ништо бољи од пилиштар мое годиште. Сепак искуството се препознаваше. Иначе и јас сеа ко јелена џиш само за мажот ми имам очи лажам
Ех @Neodlucna баш ти одговара никот Имам очи само за мм ... или немам? Ме изнасмеа. Инаку, мм е постар, 3 години ако се рачуна. Не знам што мислите кога велите повозрасен. Ко ќе направме по 40+ ваљда ќе можам да кажам вакво искуство.
Хм, што е целта на темава, жалење или фалење. Или можеби дискредитација на постарите. Но морам да ве потсетам, сите на крај ќе бидете постари(читај стари), порано или подоцна.
Досега не сум имала секс со повозрасен но ми звучи возбудливо и би сакала да пробам. Јас под тоа повозрасен го рачунам ако е постар од мене од 5 години па нагоре. Всушност и една година да е пак е повозрасен ама во контекс на темава мислам се мисли на некој баш повозрасен, можда 10 години ете повозрасен од нас.
Секс е секс и треба да биде на обострано задоволство и обострана желба. Па ако тоа значи и поголема разлика у години. Секој си има своја тајна желба.....
Изгубив невиност со тип што беше 10 години постар од мене (он 27 јас 17) и не се каам ама баш ич. Во споредба со врснициве мои (имам 20 г.) што се прават ебачи, искусни и што не, типот знаеше како да се однесува со женско, а тоа им фали на младиве момци. Не за џабе викаат: старо да те учи, младо да те мучи. Постарите мажи знаат како да те разгалат и да направат да се чувствуваш како жена.
Shto znae Karolina u sluchajov i kakva vrska imaat taa i nejziniot pomal dechko so temava? Kolku da pishete neshto.
Хмм, младоста има предност но и староста. За жал младите се прават поискусни одошто се. Но постарите не е потребно да се прават, искуството е на нивна страна.
јас имав 17 год бевме на одмор во ох се запознавме во кафич човекот околу 40 год но добро граден се одржувал една пијачка уште една пијачка завршивме во стан кај него е таму веќе како да не бев јас човекот толку многу ме запали што буквално незнаев како се викам подобар секс од тоа не сум имала никогаш во живот штета што после тоа повеќе не се ни слушнавме ни видовме