Секс со повозрасен

Дискусија во 'Секс' започната од bubicko, 15 март 2011.

1. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Amа во споредба со твоите години не е многу. Ама за мене и помаленките од мене, разликата во години е голема. (речиси дупло, па и повеќе).
    Инаку, што би рекол тато, четириесетитте се најпродуктивни и најубави години.

На IsaDenis, XstrongerX и Theodora им се допаѓа ова.
  2. ohoho

ohoho Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    100
    za kogo kako ;) dokolku e ubavo flasirano i cuvano znaes deka e mnogu skapo i retko koj moze da si go dozvoli :D

На plavicka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. fani89

fani89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Не можам да имам нешто со постари мажи,ми се руши едноставно фантазијата за сексот кога ќе си замислам како би му изгледал на некој кој е 20год. постар од мене.ФУЈ ми се гади!!!

4. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Aхам, да, ама под услов да нема брчки на вратот, да не мириса на бајато, да не му се поджолтнати влакната доле(пошто не сакам депилирани, сакам маЖи со доказ дека се маЖи :lol: ) и ни под точка разно да има вилица место заби :lol:
    Ако е се ова на место, се загревам бре ]:) :lol:
    Шала на страна, постари, ама колку постари? Еве јас се „палам“ на квалитетни холивудски парчиња, и приватно, на едно кое штотуку наполни 30че :$ Знам, ама не е стар, само е постар од мене :$ :D

5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.043
    Допаѓања:
    66.630
    Зависи колку повозрасен. 12 години постар од мене ми бил повозрасен. Само тогаш не дојде работата до самиот крај, туку ги поминавме сите други фази :lol: Постари да, ама не некои 40 или 50 годишни. Иако знам и такви добродржечи мажи, кон кои годините биле благи... Ама сепак, некако многу ми е.

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.065
    Допаѓања:
    155.198
    Мхм,а твојот моментален аватар,опишува се. :) Е сега...дали некоја со гради кои им пркосат на гравитацијата,сака да го прави она што го прави бабичката...не знам.
    Извини сестро,кај нас добро чувани и квалитетни вина,има само во винарска визба и тоа ти се за извоз,ги нема на наш пазар...заклучок,сакаш-не сакаш,кој те врти.Македонија не е Холивуд. :D

На Teja26, miss.ella и caroline.costa им се допаѓа ова.
  7. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    5-6 години според мене и не е некоја огромна разлика за да го наречиш ЧИЧКО или па повозрасен на пр ако си ти 21 тој 26 разликата мислам и дека не се чувствува воопшто. Инаку јас со врсник не би била, а со помал па уште помалце...незрели се бре...сите дечковци ми биле 4-5 години поголеми од мене и јас тоа не го рачунам за којзнае колкава разлика во години. Овде мислам дека треба да се зборува на пр јас 20 годишна со некој 40-50 тоа веќе не доаѓа во предвид.

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ohoho

ohoho Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    100
    ок различни луѓе различни мислења :D нема везе и моето мажуле е повозрасно од мене е сега колку мхм :lol: муабетов ми е дека не му го поткревам со конец :D :D разбираш нели?! :rofl:
    позз

9. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.553
    Уууу, ја би го оној Алесандро Сафина, оперски пејач ќе да беше. Ама откако ќе направам риалити чек, мене паника ме фаќа ако цифрата започнува со тројче. До 29 ми е прифатливо, ама 30...има нешто во мене што не се согласува. Сите дечковци ми биле постари (освен еден што е нецел месец помал, крцкалче :D ).

Ама сепак, зошто би менувала младо, снажно и мускулесто машко тело за некој со побелени влакна и омлитавени мускулчиња? Има време, кога таква ќе бидам и јас, освен ако не станам cougar. :D

На Meggy му/ѝ се допаѓа ова.
  10. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Темава ме потсети на една сцена од СЕКСОТ И ГРАДОТ.
    Си фати Саманта типче (така едно 25 годинки постаро од нејзе) и сексот и беше екстра ( така барем изгледаше :) ). Арно ама кога топчето - дедо, бај д веј - милионерче, стана и тргна кон тоалетот....очите и останаа на свиснатото газе :o :D :D :D
    ХМММ :puke:

На the.child му/ѝ се допаѓа ова.
  11. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.115
    Допаѓања:
    2.706
    Не е муабетот дали е 29 или 30!!!!Кази колку години е разликата помеѓу вас.Не е за сите 30 годишен постар.За мене лично постар го подразбирам некој кој има 10-20 повеќе од мене, е тоа стварно не би у никој случај, некако не ми иде.А што е под границата на 10 години постар сум имала и неми пречело воопшто, ама како што кажав тие не ги сметам за толку стари.

12. sexualka

sexualka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    12
    значи вие девојки ги осудувате оние другите девојки кои што имале секс со повозрасен партнер отколку вашиот.А и од кај тоа дека ако е постар од вас 20 год ќе нема да може да ве задоволи,ќе немало да му се дига или сл глупости.Сексуалноста на машкото е релативна работа јас лично сум имала партнери и со 3 год постари од мене и со 20 год постари од мене и воопшто не гледам проблем кај оние постарите.Напротив тие знаат потполно да ме задоволат за разлика оние младите.И не се согласувам со некои мислења дека кога јас ќе бидам во најдобрите години тој дедо па ова-она безвезе ми е тоа.Денес постои напредна медицина за се има лек.

На sonce777 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Ani.Anika

Ani.Anika Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2010
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    7
    искрено сум имала дечко 12 постар од мене, ама понашање искреност изглед му беше ТОП! :rock: мислам дека повеќе со тоа ме привлече отколку со искуството во сексот :) човек кој се грижи за својот изглед, внимава на однесувањето со тебе, се грижи што би рекле другите околу пошто сепак е постар.... :yawn: сепак повеќе би преферирала најмногу до 4-5 години постар ама ете беше еднаш и едиствен :?:

14. Bubamaraa

Bubamaraa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Decko mi e 10 godini postar od mene i svarno mi eee epten top

15. Gentianna

Gentianna Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Дечко ми е 8 години постар од мене и супер ми е се....Стварно не сваќам зошто годините уствари се важни за нешто али нема врска....Најважно од се ми е на мене да ми е добро а за другите.....баш ме брига 8) :D

16. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Би имала, ама со усул повозрасен. Не знам какво особено задоволство би ми пружил 40годишен, докај 30 може :$

17. mima83

mima83 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    57
    Зависи со колку повозрасен да е бар 6,7 години повозрасен повеќе не би :puke: незнам каков памет имаат оние со 50,60 годишњаци што се сексаат,го продаваат буквално младото тело за дедовци ....што си е младо си е убаво сега,да се разбереме, 8)

18. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Нема да кажам дека не сум рекла за некој што е постар дека е згоден, но не бил постар од мене 15 год :lol: Ако си е згоден нека си е, супер. Но, неможам бе....не сум јас за таа работа. Највише до 6 -7 год, толку и бил постар 6 години.
    Неможам да бидам со некој кој може татко да ми биде...ко што сум ситна хахахаха(малце и на шала да свртам).

19. Ani.Anika

Ani.Anika Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2010
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    7
    едно е да се речи дека е згоден, сосем друго е секс со тој згодниот :lol: секоја би рекла дека некој е згоден иако е постар ама некој не би ни помислил секс со него, незамисливо е....

20. busavata

busavata Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    16
    Не сум имала секс со многу повозрасен од мене, но ќе имам кога ќе си се видам со бившиот ми муватор :) Тој е постар од мене 9 години, бајагички искусен. Тогаш кога нашето беше,јас бев уште невина, а плус и сме од различни земји. Абе дете.
    Затоа сега кога ќе го видам.... Нема да има сексуални потреби наредни 2 месеци хахахаха :)